Zdravím,potrebovala by som pomôcť ohľadom auta,nakoľko v dielni sme z toho všetci chorý a diagnostiku odmieta... Nebol problém s ničím na aute ... iba bežné výmeny no a zrazu sa rozhodla že nepôjde viac ako nejakých 10-20 minút,resp. čas za ktorý sa zrejme nahreje na určitú teplotu ... buď po preradení/podradení nezareaguje plynový pedál a zdochne ..aleb dojdete na miesto kam treba a ak sa chcete pohnúť o takých 10-15 minút tak úpne bez šance,začal mi svietiť vstrek tuším je to na palubke - nad olejom a baterkou a keď zhasne tak pojde auto a ak nie tak nenaštartujem ani za boha...nevieme čo s tým je a ak by bol chybný snímač tak po odpojení by štartlo ale aj tak nič ... volala som do fiatu kde sa mi snažia zriešiť druhú diagnostiku ale podľa jedného pána je vraj chybný krokový motorček škrtiacej klapky...tak ak by ste mi volali poradiť,bola by som Vám veľmi vďačná.
17.23, 13. 11. 2012, odpovědětPokud ti svieti vstrek tak bych povedal ze mas problem z elektroniku co takhle cip na klicochalebo ridici jednotka motoru antena snimace na spinaci skrinke no a este o akej sa bavime typ obsah rok vyroby krokac moze byt ale este som nevidel ze by nekedy svitil pri tem code.to co popisujes moze byt klidne taky cidlo otacek klikoveho hriadela skusil bych ho prohodit ten popis sedi jak rit na serbel,stoji tak okolo tisicovky , vymena30 min potom by sa videlo krokac ti drzi len volnobeh klapku ovladas lankama tak to v otackach musi ist aj keby nechcelo blbnul by ti len volnobeh fak to sedi na to cidlo menil sem uz vice krat ,mam 2 alfy tak su vycviceny jo a to cidlo kupuj origo bosch aby ti sdela zasuvka oproti ruznym nahrazkam a je vpodstate nejlevnejsi a ozvi sa jak to dopadlo inak su na alfistoch v sekci ar 166 alebo ts motory taky na skvadramoravia tak daj nekde vedet jak pokracujes je tam taky sekce jak sameni a kde ho na motoru najdes cus.
18.36, 13. 11. 2012, odpověděta ake to mas auto ? " odmieta diagnostiku " znamena konkretne co ?
19.33, 13. 11. 2012, odpovědět