Zdar chlapci neviete niekto kde je prblem ked otocim s kolieskom na studeny vzduch tak ide furt letny.Vopred dik za radu.Je to alfa 1.8ts rocnik 1998
20.02, 14. 11. 2012, odpovědětmanualna klima ci automaticka ?
0.00, 15. 11. 2012, odpověděttak v manualnej je iba koliesko s prevodom , bowdenove lanko ( tvrdy drot v buzirke s ockami ) a klapka. citis mechanicky odpor pri toceni ? moznosti su tri : odlomeny krehky plastovy klip vzadu na krabici s kolieskami, ulomene ocko ukoncenia bowdenu alebo ohnuta zadreta klapka a na nej ulomeny uchyt bowdenu. kazdopadne to musis rozobrat. najrychlejsie ako sa to da pozriet je zhodit skrinku spolujazdca a odobrat bocny kryt mechanizmu klapiek. drzi ho niekolko mosadznych vrutov na 6 alebo 7 kluc a pristup je tam iba pre gynekologa :) zlomeny bowden je asi najtazsie zohnatelna vec na alfu. mam este jeden v zasobe, ale kvoli nemu som musel kedysi kupovat cele komplet kurenie. ak budes mat len polamane dake plasty, nejake som videl u poliaka na allegre. manualna klima je pomerne vzacnost, moc sa ich nevyrobilo. mozem ti k tomu poslat nejake foto ak by si chcel.
15.18, 15. 11. 2012, odpovědětAk by to slo mohol by si poslat niejake to foto aby som vedel.Tu mas moj meil:Alfa-Club@azet.sk Som rad,ze sa tu este dakto najde ako ty a vysvetli to clovekovy bez akejkolvek kritiky.Co sa tyka toho ci tam citi odpor tak ti to poviem,ze na tom kolecku co sa reguluje smer kurenia tam je pocut normalne pracovanie klapiek ale na tom kolecku co reguluje teplotu vzduchu tak tam nieje pocut nic.Tam ide bud letny alebo uplne horuci vzduch ale studeny absolutne.Vcera som vycistil pelovy filter (bol strasny) ale aj tak to akosi nepomohlo.A koli tomu,ze mi nejde uplne studeni vzduch sa mi zahmlievaju po case okna aj ked nieje pusteni vnutorny okruh.Dik za tvoje radi
8.16, 16. 11. 2012, odpovědět