Zdravim vas chlapci dnes sa mi stala taka neprijemna vec, bol by som rad ak by ste mi s tym pomohli, dnes mi vyletelo auto do protismeru tak som prudko zabrzdil strhol volant a pravym kolesom som vletel do jamy nebola velka taka mensia,, presiel som mozno 800 metrov a sa mi nieco nepozdavalo tzak som vysiel von vypol motro a pozrel pod podvozok a cely motorovy olej mi vytiekol, a ked som otvoril motor tak ako mate kryt motoru a na pravej strane dole ako keby pretrhlo hadicku abo roztrhalo pretoze bolo vsetko ostriekane od oleja, neviete mi niekto poradit co by to bolo, ? v pondelok auto veziem do servisu tak nech sa nato pripravim...
11.49, 1. 12. 2012, odpovědětpřijde mi to,jako že si děláš prdelale co už,sme na netu,,,,ptáš se co by to mohlo být s tím olejem?,,no nejlepší je umýt celý motor,pak ho natočit a sledovat odkud teče ten olej,nejlepčí je,když jsou u toho dva,jeden startuje a druhý se kouká odkud to začne téct,,ale opatrně,skontroluj jestli tam ještě vůbec máš olej,aby si neudělala více škod,,,
11.56, 1. 12. 2012, odpovědětno tak logicky - diera vo vani, odtrhnuta hadica klimatizacie, odtrhnute servo. nic viac v suvislosti s olejom tam dole nie je.
12.12, 1. 12. 2012, odpovědětVdaka chlapci za rady
12.18, 1. 12. 2012, odpovědět