Ahoj, chtěl bych jít do xenonů koukal jsem na tuningcentrum a chci se zeptat zda když vyměním jak H7 tak H1 je to ok, někdo říká že mi pak bude svítit kontrolka prasklé žárovky, nebo nepůjdou namotovat...máte s tím někdo zkušennosti? Díky moc zarady Jirka
23.21, 5. 12. 2012, odpovědětdnesne HID sady su u z vacsinou spravene tak, ze v balaste maju paralelny odpor na oblbnutie kontroly odoberaneho prudu a kontrolna ziarovka sa nerozsvieti. nedavno som to skusal, svietilo to pekne a chybu nevyhodilo. kazdopdane FL svetla maju vo vnutri kratku clonku pred ziarovkou a HID ziarovku tam teda neosadis. do stareho modelu svetla este v pohode vojdu. mne sa svetla nechce vyberat aby som ich prerabal, tak som sa na to vykaslal. aspon nebudem zbytocne osvetlovat :)
23.33, 5. 12. 2012, odpovědětja som kupil tiez sadu hid 7000k a kontrolka mi nesvieti a svetla mam od depo nie originaly a dal som ich tam v pohode :)
8.48, 6. 12. 2012, odpovědětA jak tě drapnou kliftoni budeš mít hodně velkej problém. Kolega v práci si to nasadil do Ochcávy, v Brně ho kontrolovali a stalo ho to 5000 ve správním řízení. Občas na to dělají zátahy. A regulerni technická by ti taky neměla projít. Čili jen samy problemy.
11.24, 6. 12. 2012, odpovědětja som autom v UK takze mne to nevadi len ked pojdem domov na dovolenku tak budem xodit so stisnutou ricou :D
17.19, 6. 12. 2012, odpovědětto peter: tu si pozri nasiel som vybojky hid xenon ktore su kratsie takze ich tam das bez problemov... http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=h7+hid+short&_sacat=0&_from=R40
22.57, 8. 12. 2012, odpovědětvdaka, beriem na vedomie
23.04, 8. 12. 2012, odpovědětDíky za rady....po vašich zkušennostech zůstanu zatím u klasik :)
17.09, 9. 12. 2012, odpovědětno klasiky som mal aj ja h7 ale svietilo to fakt na hovno (Facelift) tak som zistil ze tam nemam original carrelo ale depo svetla preto to svietilo dost nizko aj po nastavovani... dal som xenony Hid a je to nebo a zem ani neoslnujem oproti iducich vodicov a svieti to absolutne suprovo takze asi tak moj nazor
18.15, 9. 12. 2012, odpovědět