Zdravim vsimol som si ze ta tema tu je viac krat ale nic nesedi mne. Takzemam problem so spojkovym pedalom spojka nezabera nedaju sa radit rychlosti spojka vyssi dole. Vsetko to zacalo po vymene : spojky spojkoveho loziska taniera,loziska, prevodovky, pletenec, sem.kluky, vymena prevodoveho oleja aj motoroveho, vyfukove zvody,, proste toto vsetko bolo kupene nove a vcera som vybral auto zo servisu a uz 2 x som ho tam vratil rpetoze udajne sa mi ta spojka zavzdusnila, mam to v autoriz. servise, samozrejme aj spojkovy valecek je novy a tie veci. Mam 2.0 TS skusne mi poradit co to moze byt... vdaka
13.39, 14. 12. 2012, odpovědětkeed sa ti nedaju zaradit rychlosti to znamena ze spojkove lozisko nezatlaci na tanier a tym padom ti tam nevojde rychlost to je akoby si pri nastartovanom motore chcel zaradit rychlost bez spojky :O to znamena ze mas zavzdusneny system..kto ti to menil vsetko? ty alebo servis?ak servis tak ist tam a im to ojebat o hlavu urcite by som to tak nenechal
21.01, 14. 12. 2012, odpovědětkupim 2 kusy ale musis urobit cenu lebo ja som na podopore takze nemam love vela... daj vediet 0905789215
22.20, 14. 12. 2012, odpovědětja som neni na podpore mne daj vyssiu cenu. vieme sa dohodnut ?
11.10, 15. 12. 2012, odpovědětViděl bych to na netěsný spojkový válec, ale třeba se pletu.
10.28, 17. 12. 2012, odpovědět