Nazdar alfisti , máte někdo zkušennosti se zapojením repro v alfine ? Koupil jsem si subwoofer se zesikem a reproduktory se zesikem ... Takže se chystám že si nějakej výkend v garaži rozeberu auto a napojím to. Co jsem se tak díval tak jsem tu našel kudy povedu napájecí kabel k baterce, ale ted mi jde o kabely k reproduktorum v předních dveřích. Kde asi budu mít problem bude spojka ve dveřích, je tam vlastně zapojený všechno. okna,central apod. V elektrice se moc nevyznám tak muže mě někdo prosím poradit jak mám u ty spojky postupovat ? Potřebuju na ni nějaký nářadí ? Jde o Alfu Romeo 156 1.9 JTD r.v 2000 Kdyžtak mužu nafotit o co mě konretně jde jestli jsem to nepopsal dobře ... Budu rád za každou radu.
22.46, 14. 12. 2012, odpovědětja by som sa vysral na predne repro so zoikom pychni tam len subac a to ti bude uplne stacit... ja som tam dal sub pioneer tubu 200 w a masti to upln pekne. natiahol som kabel od batterky az do zadu do kufra, budenie a pravu lavu stranu a to je vsetko.....
8.45, 18. 12. 2012, odpovědětNo to už nepujde :) Mám všechno koupený dopředu POWERBASS S-6C + Zesik a Sub: JBL GT5-1204BR + Zesik. Takže to budu muset nějak udělat, asi rozebrat přístrojovku jesli se mě to podaří abych na to měl dobrej přístup. :D Jenom bych se tě chtěl zeptat ty máš taky Sedana ? Už jsem ho koupil,ale dlouho jsem se rozhodoval jestli ho koupím pač je to tam uzavřený tak jsem si říkal jestli se vubec něco dostane k volantu :)
20.57, 19. 12. 2012, odpovědětK volantu se dostane, protöže bys tam měl mít otvor na lyže a ten když otevřeš... Nejraději bych se na to být tebou vykašlal. Nebo jestli chceš, tak bych si přetunil výplně dveří, osadil repro, ale napojil je jen na rádio. Pokud ti tohle opravdu nevyhovuje a musíš to mít přes zesilovač, ačkoliv je to možná i zbytečný, pak bych to udělal následujícím způsobem. Koupil bych si z www.tme.eu nebo v nějakým hifi obchodě protikus na ISO repro konektor. Zesilovač bych si pak natahal bokem kolem prahů do středního tunelu, kde bych ty kabely napojil ISO konektorem na běžnej rozvod ve dveřích. Nic nekucháš a všechny změny budou vratné.
11.48, 20. 8. 2013, odpovědětja jsem napojoval nove ropro na staré kabeli ...sundáš tapicirunk najdes stary repro a vymeniš za nové ja dal dodveří 200w pionýr 4krat do predu i do zadu ale bylo treba bruskou upravit ram dverí dira je na malé repro.. moje magnety mají 17cm prumer a byli tam 5cm original ... uchycení sedí na repro velké 25-30 cm do kufru je treba navect drat pod plastama az od radia pripojení v kufru není !!!
21.46, 14. 4. 2015, odpovědět