Po výmene baterky nejde naštartovať. Štartér točí, ale ako keby imobilizer nenačítal kód z kľúča a nepustil naftu do čerpadla. Po napojení cez FiatECUScan to hodilo len jednu chybu -> slabý signál kľúča.
12.36, 15. 12. 2012, odpovědětstalo sa to aj mne..a viacej krat..mne iba mechanik pichol kluc do skrinky par krat potocil postlacal pedale popri tom a dialkove ovladanie postlacal a nastartovalo..ak mas druhy kluc tak vyskusaj ten..je to urcite len zblbnute..mne sa to stalo ked som cistil sanie tak som mal odpojenu baterku...
16.27, 15. 12. 2012, odpovědětNo nejde to natočiť ani tak. Skúšal som sa hrať s diaľkový - odmknúť/zamknúť viac krát po sebe, potom aj to čo si mi poradil ty a nič. Nespomenul som že tam vypisuje nejakú chybu ABS. Môže byť, že keď tatino menil baterku či tam niečo neskratlo a neodpálilo nejakú poistku?
18.15, 15. 12. 2012, odpovědětmusim povedat na zaklade pozorovania tychto veci, ze nechapem ako je to mozne mam stvrtu alfu a nikdy som taketo problemy enmal. len tak ku kupe taky chlapec co si chce kupit one five six musi byt s toho vystraseny. Ak teda niekto taky nahodou to cita, problemy tohoto modelu na tejto stranke vobec nemusia byt obsahom chyb tohoto auta ani do buducnosti. S tohoto twinsparku co mam mozem povedat to iste, vecne neklidne otacky tema, ten problem nemam. zadrety motor este nemam aj ked tomuto verim a ostatne picoviny elektriky a podvozku to je vec veku auta a beznych veci s opotrebenia. ale aj tak to uzavriem jtd je laska na cely zivot, twinspark kurva ktora aj tak odide ale ocari.
18.20, 15. 12. 2012, odpovědětna baterce na plus kontaktu v tý černý krabičce je červená pojistka na 2 matičkách ta je na ABS
20.12, 15. 12. 2012, odpovědětnejaky kabel ma zlomeny ked by tie buzirky co idu od kablov do + obrezal uvidi ktory, nemoze byt predsa niekto tak tupy aby to nevyriesil za desat minut a tu o tom lamentoval.
21.47, 15. 12. 2012, odpovědět