Zdravim, Nějak nevím co jsem udělal špatně, po výměně termostatu jsem se byl projet prvně jsem byl rád že mám konečně 90°C ale pak už to zas byl problem stoupalo to čímdál víc až ke 120°C tak jsem zastavil otevřel kapotu a první co jsem viděl tak to že se netočí ani jeden větrák a hadice co vede od chladiče tak je studená.. Nevědel by někdo co mám dělat ? Je možný že jsem to špatně odvzdušnil ? Jen jsem vytočil víko od nádobky a nechal jsem chvíly bežet motor. Díky předem..
11.05, 19. 12. 2012, odpovědětCus hele moc ti toho neporadim ale co me tak napadlo nemas tam malo vody???
14.50, 19. 12. 2012, odpovědětnene, tu jsem dolíval potom co jsem odvzdušnil.. Ale už je to v pohodě, sice to nechápu. Ale koupil jsem ten termostat i s čidlem bylo to v ceně.. Tak kámoše napadlo vytočit čidlo pač to řídí vlastně sahary. No a po vyndání se roztočila. Takže jsem tam dal starší čidlo cca měsíc co jsem ho kupoval a jede to ... Nevím jak je to možný,ale hlavně že to jede :)
20.55, 19. 12. 2012, odpovědětZdravim viemi niekdo poradit vimienal som vodnu pumpu na mojej alfe a nalial som vodu a prone kurilo len nezopinzlo saharu a hrialosa a teras mi ani nekuri motor us zohriati a nic a stale nezopina sahara a voda pekne cirkuluje nechapem
16.55, 27. 2. 2018, odpovědětodpoj cidlo teploty a sahara se rozbehne
21.52, 27. 2. 2018, odpovědět