Zdravim, Nevéím jak přesně tento problem nazvat. Ale mám problem téměř při každém rychlostním stupni když auto držím na stejných otáčkách tak pocukává jde to dost cejtit , když pomale přidávám tak se to uklidní. No a když se dostanu z města tak pro změnu pří vyšších otáčkách auto jakoby pocákává ,ale je to delší jak kdyby auto nachvíly vyplo, prostě cukne a jede dál udělá to tak 1-2x.. Vážně nevím kde mám začít hledat závadu. Napadnul mě filtr paliva a vzduchový filtr ,ale taky to muže být váha vzduchu ,lambda apod ... Bojím se aby neprokluzovala spojka.. Tak se ptám tady jestli se s tím někdo někdy nesetkal ... Jde o Alfu 156 1.9 JTD rok 2000
13.57, 10. 1. 2013, odpovědětje to naftovej filtr měl jsem to samý na 2.4jtd. mě to cukalo do tý doby než to chcíplo za jízdy. po vypnutí klíčku a znovu nastartování během 3 sekund auto jelo dál.
17.18, 10. 1. 2013, odpovědětAk je tam nabehaných okolo 200 t. km a viac môže to byť aj snímač otáčok kľukovej hriadele.Toto bol v tomto prípade môj problém.Po výmene všetko OK.Auto 1,9 JTD 1999 r.v.
18.10, 10. 1. 2013, odpovědětTak to tak zkusím , udělám prvně ten filtr a uvidím co to udělá .. jenom se zeptám kdyby byl špatnej ten snímač ukázala by to diag. ? že bych si to nechal napíchnout ?
23.30, 10. 1. 2013, odpovědět