idem po dialnici dnes 500km pridem domov a na ryske oleja ked som potrel medzi prstami tak kovovy prasok. jebkal som ju vecsinou na petke 4000-5000rpm. Pocitam ze odpoved znie obrusene ojnicne loziska vdaka uzasne nizkemu tlaku olejoveho cerpadla. Otazka znie, ma vyznam menit tie loziska? alebo ten motor nechat nech za par tisic sa dojebe uplne.
22.34, 25. 1. 2013, odpovědětnavyse olej akurat dorazil svojich 10tis km. Za studena je to jak maslo, za tepla v tychto teplotach aj tak neni redsi, je to jednoducho nevhodny olej dam tam 5w40 ten tam bol cely zivot motora. Urcite nie ten odpad zvany magnatec. Kto neporadil nech sa mu pojebe motor.
23.45, 25. 1. 2013, odpovědětVidel jsem hodne kokotu,ale ty si kral kokotu,tvoje prispevky?to muze psat jen kokot "slovenskej"
14.10, 26. 1. 2013, odpovědětasi tak nejako ...
22.19, 26. 1. 2013, odpověděttraper :D
21.20, 27. 1. 2013, odpověděttak som sa tej kurvy zbavil, mam jtd. Sice to bol prvy twinspark ale beriem to len ze som sa dostal z hovna zase do normalu. Predat ts pocitujem ako uspech, ako ocistu.
9.58, 29. 1. 2013, odpověděttslover do urciteho momentu, teda kym to ide... Neni mozne aby sa pri 600km v 4500ot urobil v oleji praskovy popol, shit motor. Vsetkym zelam nech sa im tie skurvene twinsparky zadru. Pri jtd neriesim aky olej tam dam aby to motor "zobral". TS su skurvene pice, vdaka olejovemu cerpadlu, pokial tam neni vybrus kluky s kvalitnymi ojn loziskami tak sa to rozleti. Skoda, treba sa vsak na to pozerat triezvo, teda bud autobus alebo jtd. radsej to druhe, aj ked diesel sa do alfy vobec nehodi. Jim ked si niekoho hladas musis za tu vetu napisat otaznik. Nie som ale nebud sklamany !, vedel by som ti poradit partnera, vola sa twinspark, napichni si do riti hadicu zo sania, nech ta precisti Potom pichni cicinu do otvoru kde sa leje olej nech ti vacka obrusi ten x rocny humus co tam mas, namasti, Vypusti mu olej a natrc rit pod olejovu vanu, bude to chvila a urobi ta. Potom ty zase do vufuku. Twinsparky su na olej a jebanie do nich citlive.CODE
21.37, 29. 1. 2013, odpovědětCo to tu melete za hovna, tak at si tslover koupi 1203 z trnavy,zapije to sarisom a mele sračky na foru www.taz1203mezipulkybodkask.
23.37, 29. 1. 2013, odpověděta aky ej rozdiel emdzi 156 a 1203 v spolahlivosti ?
7.59, 30. 1. 2013, odpovědětRozdiel medzy 1203 a alfu 156 je taky že človek ako si ty to nikdy nepochopy pišete tu uplne kokotini je vydiet že sa alfam vobec nerozumiete vidite iba to čo sa nanich kazi ale že neaki kokot nevymelil olej alebo nedotiahol šrob tak to nevidite .
15.07, 12. 1. 2016, odpovědětA obzvašt TS motory su nachylnejšie na olej tak preto treba menit olej každych 5000km SELENIA RACING drahy olej ale ten kto sa chce vozit a šetrit si alfinku spravy všetko preto aby mu to čo najdlhšie vydržalo ale taky ktory sa chce len vozit a nič neinvestovat tak taky nech si radšej alfu ani nekupuje a nech si radšej kupi EMBEČKU.
15.15, 12. 1. 2016, odpovědět