cest. v akej verzii je prosimvas snimac klukovky na 1.6/98 ? nemam sa k nemu momentalne moznost dostat a potrebujem objednat, kedze idem vsetko preventivne menit. konektor je priamo na nom alebo ma vyvedeny kabel ? dik https://www.google.sk/search?q=156+snimac+otacek+klikove+hridele&hl=sk&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kDgJUa3VDe_74QTR14GgBg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1920&bih=926
16.19, 30. 1. 2013, odpovědětnechápem prečo ho ideš preventívne meniť /možno sa mýlim a preventívne vykazuje diagn. chybu snímača?/ mne osobne raz pred tromi rokmi v zime nechcela moja 1,6 naštartovať /nezhasla kontrolka vstreku/ potom zrazu to šlo a odvtedy som nabehal asi 50000 km a v pohode, ked som raz bol na examiner tak tam tá chyba bola zapísaná ako P 0335 čidlo otáček občasná žádny signál, no a jazdím. ked už fakt je zle tak sa to prejavuje tak, že po zahriatí motora zhasne motor a naštartovať sa dá ked vychladne moja rada netreba všetko meniť ked netreba
19.42, 30. 1. 2013, odpovědětbudem to mat rozhadzane kvoli niecomu inemu, tak to chcem vyuzit, aby som sa k tomu uz nemusel vracat. nebudem to riskovat, ze ma to kdesi necha, naviac ked vieme, ze to odchadza ako na pase. predsa, ma to uz svoje odbehane a nemam problem to vymenit. len nechcem objednat taky, co tam nebude pasovat a momentalne sa k tomu nedostanem, aby som si to pozrel.
9.33, 31. 1. 2013, odpovědět