cau alfisti prosim vas o radu, koupil jsem si 166-ku 2,4jtdcko,a kdyz ji dyl drzim plyn ze to jde pres 3500 ot. tak se mi rozsviti kontrolka vstriku,porad drzim plnej plyn jede to normalne,ale kdyz preradim a dam plnej tak nezrychluje,pustim , pridam a zase zrychluje.Tak jsem jel do imofy na dignost. a ta napsala koherence otacek a tlaku turba,at prej vymenim snimac tlaku turba (tlaku v sani) je vymenenej a dela to furt potvurka ale min.Tak me napada jestli mi nekde neunika tlak,nebo jestli to nedela regulace tlaku turba,spis to vypada jako naka elektrika.namate s tim nekdo zkusenost
1.50, 14. 6. 2007, odpovědětKoherence otáček = vadné čidlo otáček, prodává např. Automedik.cz, já ho měl za cca litr. Tlak turba může dělat všechno možné, počínaje čidlem tlaku, přes váhu vzduchu, podfukující hadice, až po rozsypané turbo za 30 hadrů. Co je to za motor? 100 kW? Zkus, jestli Ti funguje naklápění lopatek turba. Napiš Sarkanovi, ten o turbech ví víc než já, poradí Ti. Nebo počkej na další mudrlanty :)
8.13, 15. 6. 2007, odpovědětJa mam doma turbo ze 156-ky 100kw a to naklapeci lopatky nema,ale zato ma přestřihlou vrtulku:-(
12.20, 15. 6. 2007, odpovědětCau, me to dela taky, a je to tim ze mi moc plni turbo.
8.34, 26. 7. 2007, odpovědět