ahoj všem,mám takovej problém minulí týdem jsem zaparkoval alfu,než jsem ji stačil chcípnout tak začala vynechávat a následně chcípla sama.Jelikož jsem měl málo benzinu tak jsem usoudil že došel,dolil jsem proto 10l,a začal startovat,bohužel si ani neškytne.Než to odtáhnu do servisu,neměl jste už někdo takoví problém,jedná se o 2,5V6. Díky všem....
14.38, 5. 2. 2013, odpovědětak dosiel benzin, teoreticky palivova pumpa mohla nasat blato z nadrze. treba zhodit privodnu hadicku na listu vstrekovacov a po zapnuti klucika odsledovat, ci tam vobec tlaci benzin.
15.46, 5. 2. 2013, odpovědětjojo to byla první věc co jsem mohl sám vyzkoušet, benzín je ok..
15.54, 5. 2. 2013, odpověděta co zapalovaní, kontroloval si i svíčky jestli to hází jiskru?
0.55, 6. 2. 2013, odpovědětto jsem jestě nezkoušel,dnes se podívám.. dík
9.58, 6. 2. 2013, odpovědětUž třikrát jsem řešil tenhle problém. Poprvé to bylo nefunkčním snímačem otáček. Podruhý bylo rozbitý relé od vstřiků nebo čerpadla v nádrži, vyměnil jsem oba a auto maká. Potřetí to byl bordel v nádrži, kdy čerpadlo uložený kvůli pohybu hladiny benzínu je uložený v komoře do níž se nedostal benzín hlavně při akceleraci s malým množstvím benzínu v nádrži. Čerpadlo nasálo vzduch a vyplo.
16.15, 15. 2. 2013, odpovědětměl jsem to samý.. autu došel benzin a po naliti 10 litru ani neškytlo, nalil jsem dalších 10litru a auto chytlo na drc.. u alf je špatně položeny čerpadlo..
23.07, 15. 2. 2013, odpovědět