Ahojte, kupil som SW V6 2004 a potrebujem par veci objasnit: 1. je normalne fuelcut na 6700-6800rpm? 2. pri rozjazde na snehu mam pocit ze cvaka abs 3. pri brzdeni na snehu tesne pred zastaveni prestane abs cvakat a kusok sa sucham, do zadu abs nefunguje? 4. teplota motora tesne nad druhou ciarkou pri zatazeni 90 5. dioda na sedadlach, co to je? 6. origo radio s cd vypisuje wait a nespusti sa 7. ked startujem mam pocit ako keby pomaly zasuval pastorok a este ho chvilu pocujem - je to normalne? 8. nevracia sa mi radiaca paka do neutralu - je to normalne? 9. zadny kufor pri otvoreni iba odskoci, alebo sa ma otvorit cely? totiz 10rokov do zadu som mal ar33, potom som jazdil iba japoncov, ale chcel som si splnit sen s ar156 v6 - co mi celkom zahralo do karat, lebo som potreboval kombi, no a co tu pisem na japoncoch tak nefunguje, preto pisem... dakujem za reakcie
16.27, 11. 2. 2013, odpovědětV6 sice nemam ale niektore veci su vseobecne a rovnake pre vsetky typy : ad 4 - tazko povedat - bud blbne termostat alebo teplomer alebo budik ad 9 - kufor iba odskoci a ostane zaisteny ad 2 - abs necvaka ale zapina sa asr na snehu pri presmyku ad 5 - dioda na sedacke = vyhrievane sedacky ad 7 - nie je to normalne ad 8 - nie je to normalne
18.11, 11. 2. 2013, odpovědětvyhonena kurva ze paka sa nevracia do stredu to sa snad normalny clovek ani nemoze opytat.
19.28, 11. 2. 2013, odpovědětad1 OK, ad2 ARS OK, ad3 OK vzadu ABSnení, ad4 Termostat KO. ad5 vyhřívání sedačky.ad6 CD mechanika KO. případně i radio KO. ad7 to není OK má to normálně cvrnknout jen. ad8 není OK mrknout pod manžetu asi to nebude dobrej pohled. ad9 OK. V celku jen "normální" drobnosti u 156 kromrádia jsem to řešil a vyřešil taky a nyní jsem spojen dva roky vůbec nic a najeto lehce přes 20tis jen ta spotřeba...ale musel jsem mít V6 mám ročník 2002.
19.41, 11. 2. 2013, odpovědětšaltrpáka chce trochu hodně improvizace prsty gynekologa šel jsem na to jen v kabině...správnej postup je ale ze zdola což je práce tolik že to převýší cenovku auta nebo se to nevyplatí opravovat. tak Hooodně štěstí.
19.49, 11. 2. 2013, odpovědětHadam si nekupil to auto so bolo AAA-ku?
21.14, 11. 2. 2013, odpovědětchalani vdaka. 1. myslel som si ze to tak ma byt, len nechapem preco nedali cervene pole skor 2. tiez som si myslel 3. divne, na toto fakt nie som zvyknuty, takze vacsie rozstupy... 4. termostat objednany 5. a kde sa do kelu zapinaju? 6. kupim ak niekto predava 7. myslel som si ked odide, repasnem 8. tak u alfy je vsetko mozne, na otcovej 145 sin nebuk, je tam plastova kulisa ktora ked odisla dala sa zo spodu vymenit, stalo to asi 15e ale musel ist vyfuk dole co bolo risk ale podarilo sa aaa som nekupil, nie som samovrah najazdil som zatial asi 500km kombinovane, spotreba 9,5l priemer - zatial som mimoriadne spokojny s funkcnostou auta naozaj az na drobnosti este otazka, je niekto spolahlivy v BA alebo okoli na vymenu rozvodov?
22.51, 11. 2. 2013, odpovědět