Zdravim Alfisty! mam alfu 156 sw 2001 2.4JTD 103KW,jak sem ji loni koupil, tak sem byl srozumen, ze bude treba jednou prevodovku,chuci a spatne radi,hlavne kdyz je studena, tak musim 3 rozjezd,2 a 1 ,pak uz je to mnohem lepsi,taky kdyz podrazuji z 3 na 2, tak nejlepe s mezi plynem, jina jde pres zuby 2ka. A ted k problemu,vcera vyjedu a asi po 500m pri rozjezdu,nejakej divnej zvuk, napred sem myslel ze turbo,ale to asi nebylo,pridal sem a prestalo to a bylo slyset jak pekne zabira,odpo dojedu domu a pod autem olej:( Koukal sem zatim tak zhruba a je mokra prevodovka a to dost,olej je cistej a jde citet,hned jak vysednu z auta,tak citim ,ze je nekde olej. Nejaka rada nez se do toho pustim?jinak razeni a jizda je porad stejna,nic se nezmenilo po tom divnym zvuku. Jen tak mozna za hodinu vyteklo nejmin pul litru a v motoru se zdat,ze nechybi.
13.07, 3. 3. 2013, odpovědětTakze prevodovka v haji,z boku prevodovky nekde tece. Koupim prevodovku nemate nekdo? nejlepe sv. Morava.
15.42, 3. 3. 2013, odpovědětTaky by se mi hodilo,nemate nekdo nejakej link,:jak na vymenu prevodovky?co je treba sundat at se nesundava neco zbytecne..atd.
15.59, 3. 3. 2013, odpovědět