chlapci mám menší problém...Snad někdo bude vědět !!! Na mojí AR 156 se mi pokazilo dalkové otevíraní...odemykal jsem tedy klíčkem,samozřejmě po čase se mi bohužel pokazil i zamek u řidiče (zřejmě častým odemykaním a zamykáním)..Zkoušel jsem ho tedy vytahnout a pokouknout po nějaké možné opravě...Jedina nejrychlejší oprava co mě napadla,byla vymontovat zamek z druhých předních dveří a přehodit je,abych si mohl v pohodě odemykat u řidičových dveří...všechno se mi povedlo,přehodil jsem tělesa zamku nahodil zpet do dveří,ALE NASTAL PRO MĚ neřešitelný problem ...zamek odemykal i zamykal v pořádku,bohužel při otevíraní dveří se mi třeba auto ani neotevře ba naopak třeba se zamče..já nevím jestli je problem v tahlech do zamku nebo se nemuže přehazovat telesa zamku...poradte jestli mate nekdo zkušenosti..
16.52, 11. 3. 2013, odpovědětCau a prehodil jsi jen samotnou vlozku zamku???
9.32, 12. 3. 2013, odpovědětPokud by jsi to prehodil i stim uchycenim,tak ti to bude fungovat obrace a bude to delat bordel.Ona jde vyndat jen vlozka,sundas jen ten stribrny kryt a klicek zamek vyjmes,nedavno jsem to resel u sveho
9.35, 12. 3. 2013, odpovědětkluci tak děkuji za cenne randy...chyba je stejne v telesu zamku...takže musim sehnat celej zamek řidičových dveří...dík
15.11, 15. 3. 2013, odpovědětrozdelal jsem celou kliku...rozebral a vymenil to teleso zamku...jako celý zamek..když nezapojim tahlo od zamku tak vše funguje ok..ale podle mě asi nejde cele to teleso prehodit z prave na levou a opačně :((((( asi budu muset koupit nový nebo už nevím co dělat ..zjistil jsem že ty tahla od zamykaní jsou prostě delší...takže asi chyba tím přehozením
12.31, 15. 3. 2013, odpovědětJestli potřebuješ zámky, tak tu mám celou 156 na ND. 606048232
10.56, 24. 3. 2013, odpovědětdíky,ale už to mam opravený :) jedině jestli nahodou nemáš klíček s centralem který by jsi už nepotřeboval..jde mi vyhradně jenom o plast.
16.27, 25. 3. 2013, odpovědětMám ale prodávám to jako celou sadu i se zámkama
21.13, 25. 3. 2013, odpovědětty jo.kdybych to vedel driv mozna to resim takhle...ted uz me staci jenom novej plast na klicek..ale díky
22.52, 28. 3. 2013, odpovědět