Zdar alfisti, Dneska moja alficka ochorela a ja ju potrebujem uzdravyt ale potrebujem vasu pomoc.Dnes rano som nastartoval alfinu (vsetko normalne fungovalo) a zrazu som si vsimol,ze ked som zapol fukar na stvorku tak kolisali mi otacky a to iste aj ked sa zapol ventilator v kolone alebo tiez ked isiel ohrev okna.Skratka stale ked je vetsi odber prudu.Vhadiciach na vzduch to byt nemoze lebo som to hned kontroloval.Vahu vzduchu mam odpojenu dva roky a auto mi islo super.Fakt budem vdacni za kazdu radu od vas.Diky moc a dufam,ze sa moja alfinka uzdravy.Je to 1.8ts 106kw rocnik 1998
15.20, 3. 4. 2013, odpovědětPremer dobyjeni pokud je napeti pod 13V po spusteni vseho na baterce mas problem z altikem. Klidovy stav 12 az12,5V bez spotrebicov na baterce pred startem dej vedet.
18.55, 3. 4. 2013, odpovědětCaw Yboris,prisiel som co to mi vlastne blblo.Nebol to altik ale jedno s tych piatich cervenich relatiek co su pod kritom pri baterke.Tam som mal zakorodovane tie pliesky co sa vsuvaju dnu a bol uvolneni jeden plusovy kabel pod relatkom.Prisiel som nato nahodou lebo ked som bol vcera v umyvarke tak som auto vypol a uz sa nedalo ani nakopnut.Tak som skusal rusat s kablamy,az som buchol rukov do tych relatiek a starter sa sam tocil ako keby som tocil normalne klucikom preto som to rozobral ocistil relatka (tie pliesky) a auto uz drzi otacky a aj startuje chvala bohu startuje.
7.07, 6. 4. 2013, odpovědětpreco to chodis s odpojenou vahou ?
15.06, 6. 4. 2013, odpovědět