Ahoj, pri otoceni klicku do polohy start cvakne rele a cela elektronika v aute shasne. Nejde vubec nic na elektriku do te doby, nez odpojim a pripojim baterii.Kontrolka imobilizeru nesviti a vcera jsem normalne prijel domu bez znamek problemu. Alfa Romeo 156 V6 2,5
7.49, 19. 4. 2013, odpovědětAhoj, měl jsem podobnej nebo stejnej problém, po otočení klíčkem všechno zhlaslo a po odpojení a připojení baterie zase všechno v pohodě. Nakonec jsem přišel na to, že mám špatný kontakt mezi baterií a kabelovým okem a při otočení klíčkem dojde nějakému rázu a pravděpodobně se tak řídící jednotka brání proti poškození, jelikož asi po 10 minutách se zase elektrika pustila. Takže u tebe to bude asi stejný jev, problém ale může být, že spatný kontakt nemusíš mít přímo u baterie, ale klidně kdekoli na kabelu, což se hůř dohledává, pro záčátek ale uřčitě doporučuji pořádně vyčistit (klidne mírně obrousit) kontakty baterie a oka na kabelech, popřípadě ty oka trochu přihnout, aby dobře dosadaly. Pokud to nepomůže, tak je potřeba hledat dál, někdo tu dřiv psal i o urelém šroubu na kostřícím kabelu a projevovalo se to tuším podobně.
12.46, 19. 4. 2013, odpovědětDiky za odpoved a radu. Opravdu to asi byl kontakt na baterii, protoze po vycisteni zase vsechno funguje.
8.43, 20. 4. 2013, odpovědět