vraj mam prasknutu nadrz na klimu......kolko stoji oprava pls?
14.16, 17. 6. 2007, odpovědětČemu říkáš nádrž u klimatizace? Ta má jen tyto části: Výparník - chladič v přední části vozidla, dehydrátor - sušič, kompresor, evaporátor-teplotní výměník v kabinovém prostoru, a hadice plus čidla plus vstřikovací ventil. Kde máš díru? Kdo Ti to zjistil? Jak to zjišťoval? Jak staré máš auto? Odkud jsi? Mám plně automatický stroj na údržbu klimatizací, schopnosti zajistit ND a opravy, možnosti jsou tudíž omezené jen stavem peněženky, nebo chutí investovat do ND.Marek, Karviná, 77778663é, nebo email. Zdar
17.20, 17. 6. 2007, odpovědět777786630
17.21, 17. 6. 2007, odpovědětMnoží se dotazy ke klimatizaci na mém emilu, nebráním se poradit, ale potřebuji k tomu nějaké info. Takže poprosím o odpověď na následující otázky: Auto: R.V.: Nějaké opravy klimatizačních částí? Kdy byl naposled měněný dehydrátor? Kolik máš aktuální náplň chladiva v okruhu (g)? Pylový filtr jsi měnil kdy? Předpokládám, že na diagnostice (examiner, nebo nějaká počítačová) není žádný problém. T.J. čidla teploty v kabině, čidlo teploty výměníku a presostat jsou OK, rovněž krokové motorky vzduchotechniky pracují jak mají. Zkuste mi na toto odpovědět a můžeme udělat diagnostiku na dálku. Bez těchto odpovědí je to hádání z ruky. :-) Ale i bez kontroly daného vozu je to tak trochu duchařina.
11.03, 18. 6. 2007, odpovědětKoukám,že ty asi tomu trošku rozumíš,né? :-)
12.02, 18. 6. 2007, odpovědětten kto mi na to kukol...tak ze tam je nejaka zelazna trubka puknuta ja som to nevidel...vie niekto o akej hovorim...
22.02, 24. 6. 2007, odpovědět