Zdravím mám takový problem, najednou mi přestal jít vnítřní větrák. Proud do konektoru jde (přeměřeno), motorek taky jde to jsem zkoušel přímo na baterii zkontroloval jsem i všechny pojistky jsou v pořádku. Má s tím někdo zkušenosti nevíte čím by to mohlo být? Díky za pomoc
12.18, 9. 5. 2013, odpovědětJe to alfa 156 1.6 16V
12.54, 9. 5. 2013, odpovědětNejspíš Ti odešel chladič,který je pod tapicerungem nad nohama spolujezdce.Je to taková krabička s žebrováním.Možná budeš mít jen problém s kontakty,zkus s něma zahýbat a uvidíš,jestli se větrák chytne!Je k tomu trošku blbý přístup,hlavně pro hlavu.Pak se ozvi,jak jsi dopadnul
13.24, 9. 5. 2013, odpovědětTak krabičku s žebrování jsem našel, naštěstí jsem ještě dost pružný takžew jsem se tam nějak naskládal. Ale ted mi nejde vytáhnout konektor s pívodem to znamená plus a minus, je tam nějaká pojistka nebo mám prostě použít hrubou sílu?
12.42, 10. 5. 2013, odpovědětTakže jsem to vyndal, ale problém je zdá se v tom, že mo nejde napětí do konektoru. Není tam ještě nějaká pojistka na to nebo relé?
15.58, 10. 5. 2013, odpovědět