Zdarec ALFISTI.Menil tu uz niekto orig.halog lampy za orig.xenony?Lampa za lampu? AR 156 r.v2004 facelift.Prave som volal s chlapikom z Fiatu.Chcel som vediet co bude stat zapojenie xenonovych svetiel a on mi povedal ze budem potrebovat kable lebo ma to ine konektory a zatazove senzory na napravy(automaticke naklapanie svetiel ) budu stat 350€ plus k tomu robota dalsie € .Ma niekto nejaku lacnejsiu variantu ako to spravit aby som spojazdnil xenony a naklapanie ?Znackovy servis je samozrejme drahy ale z takou cenou som nepocital.Nasiel som nieco tohto druhu http://www.bi-xenony.sk/automaticke-naklapanie/ ...riesilo by to moj problem ? Vdaka za kazdu radu
15.24, 9. 5. 2013, odpovědětsom ti pisal minule, ze sa to neoplati robit. daj tam hid ziarovky za 50 a mas pokoj. sa mi zda, ze uz po nich ani tak moc nejdu, ked to ma kazdy. ale s tou sadou by to urcite slo nejak polepit.
16.17, 9. 5. 2013, odpovědětno hej ale xenony uz mam doma len to spojazdnit treba a neverim ze to ide iba takou drahou cestou ze to nikto nikdy este nerobil...ze to musim az do draheho fiatu davat len musim najst nejakeho majstra co sa do toho vyzna a spravi mi tie xenony lacnejsie
17.06, 9. 5. 2013, odpovědětto pochybujem, ze sa ti s tym ktosi bude babrat odpoly zadarmo. servisak dobre vedel, co hovori ( a co ho pripadne caka ) :)
20.30, 9. 5. 2013, odpovědětno pokial nepotrebuješ to naklápanie tak sa to zapojiť dá, samotné senzory sú na tom najdrahšie. ja mám el.schému zapojenia ak by si mal záujem ale konektor musíš kúpiť origo.
1.26, 10. 5. 2013, odpovědětDobrý deň. Na vozidlách s xenónovými reflektormi je množstvo dielov rozličných, než pri bežných svetlometoch. Každopádne pre funkčnosť xenónov je potrebné namontovať regulátor zaťaženia (2x39€), dva vysielače (134€ a 110€), dva káble (2x 19€), body computer (143€). Pre ostrekovač svetlometov je nutné vymeniť nádobku ostrekovača s motorčekom, namontovať hadičky a trysky ostrekovačov svetlometov. Taktiež sú rozdielne tlmiče, prepínač smeroviek na volante a mnoho iných dielov. Pre presné vyčíslenie sumy je potrebné číslo karosérie, tak ako Vám už písal kolega. Je tiež otázne, či po tejto celkovej prerábke kvôli xenónovým reflektorom Vám ich zapíšu na polícii do technického preukazu. V našomservise diely dodané zákazníkom nemontujeme, preto Vám Vaše reflektory u nás nie je možné namontovať. Za pochopenie ďakujem, s pozdravom Michal Hricak Prijímací technik Asta, spol.s.r.o.
21.20, 10. 5. 2013, odpovědět:) no asi tak. vyhodene peniaze, kasli na to.
0.31, 11. 5. 2013, odpovědětTak teraz to uz tak nenecham skoro 400€ za xenony... urobim tie xenony aj keby neviem co aj s naklapanim ale bez odstrekovacov ....preco by tam malo byt original drahe naklapanie ked tam mozem dat naklapanie univerzalne npr - http://www.bi-xenony.sk/automaticke-naklapanie za 100€ ...len teraz neviem na 100% ci to bude tak isto splnat ucel ?Napisal som im tak uvidim co odpisu.Nic ma viac netrapi na STK 20€ a kontrolor je hluchy aj slepy :)))
13.17, 11. 5. 2013, odpovědětostrekovače namontuj ale len tie trysky,funkčné to nemusí byť ale bude to tam
14.11, 11. 5. 2013, odpověděthttp://www.cybertronic-labs.cz/katalog/auto-moto/xenony.html
14.14, 11. 5. 2013, odpovědětA este taky dotaz to naklapanie by nepasovalo aj z inych modelov alf co maju xenony resp aj to odstriekovanie xenonov ?
18.02, 11. 5. 2013, odpovědětNechapem co řešíš.. xenony prodej, třeba ještě vyděláš :D.. Mam v obyč světlech lepší žárovku a svítí parádně :)
22.09, 11. 5. 2013, odpovědětnic neboj ja ich tam namontujem aj keby neviem co :))) ja mam nove obidve svetla a aj som to bol nastavit a prd vidim...a vela ludi mi povedalo ked som mal stretavacie ze daj dialkove :)) ma to uz nasralo xenony uz mam na ceste domov a dneska som napisal asi cca 20 emailov na allegro ja to namontujem aj za cenu faulu :)) a ziarovky som dal uz aj s domacu slivku plnene a stejne hovno vidim ale v ocich to neni :)) ale jedno viem ked budem kupovat svoju dalsiu alfu lebo ine auto nechcem tak uz bude s tempomatom xenonom vyh.sedadlami a park.senzoramy koza samozrejmost :)
23.18, 11. 5. 2013, odpovědětNJn.. ja u sváho prvního auta (Fiesta) měl všechnov manualu.. a když sem kupoval nove tak sem si říkal že klima a okna v elektrice stačí.. a ted vím že nestačí :D...Taky příštěpujdu do full výbavy
23.25, 11. 5. 2013, odpovědětJa robim cca rocne 20-30 tisic km a povacsine jazdim dlhe trate 2000km raz za 2-3 mesiace a vtedy mi strasne vadilo ze nemam tempomat.Neskor to boli lampy ktore slabo svietili a potom vyh.sedadla lebo kožu mam ale v zime je to daco strasne sediet na tom.A parkovacie senzory tiez velmi dobry pomocnik pri parkovani ked nemas vela miesta alebo nejaka mala prekazka ktoru v zrkadle neuvids takze tak :-) ale spokojny som cez to vsetko aj tak alfa je srdcovka ...a este keby sa mi na nej podarilo poriesit tie xenony tak parada :) aspon keby som vedel kde sa pri xenonovych 156-ksch po facelifte nachadzaju tie mechanizmy automatickeho naklapania ?
11.38, 12. 5. 2013, odpověděthttp://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=47102&KW=headlight&PN=0&TPN=4
12.47, 12. 5. 2013, odpovědětVdaka ze sa mi snazis pomoct ale je to vsetko rovnake aj po lifte ?
13.06, 12. 5. 2013, odpovědětJa mam taku montaz na Alfa156, ak mas zaujem o info napis.
10.17, 3. 6. 2014, odpovědětJa som robil xenóny na audi a3 a aj s naklapanim má stali do 100€ a nepotrebuješ žiadny servis aby ti to zapojil ak chceš vedieť viac tak mail.
14.42, 21. 2. 2015, odpovědětRacunalnicar
23.27, 26. 6. 2020, odpovědětAko si to vyriešil?
7.51, 9. 12. 2020, odpovědětMedijski tehnik
11.00, 28. 3. 2021, odpovědět