Zdravim , mam na predaj pravy aj lavy xenon do modelu Alfa Romeo 156 po facelifte(2003-2005) nie pred!!!Svetla su uzivane vo velmi dobrom stave(neposkodene)ako na fotkach.Je to europska verzia.Svetla su kompletne aj s menicom napatia a vybojkou.V pripade rychleho jednania dam zlavu !!! http://auto.bazos.sk/inzerat/25636283/Xenony-Alfa-Romeo-156-facelift-2003-2005.php
22.08, 16. 5. 2013, odpověděttak ta presla ta konverzia ? :)
7.24, 17. 5. 2013, odpovědětCakal som ze sa ozves :-))) tie xenony niesu priorita stale zhanam potrebne veci na namontovanie a ked ich zozeniem tak ten inzerat stiahnem...ale ked sa niekto ozve tak ich urcite predam lebo na leto idem na dovolenku a velmi nebudem mat cas s tym behat...tak uz ak bude hlavu si s tym az tak nelamem :-))
17.44, 17. 5. 2013, odpovědětCena 500 ? Hruza.Přidám 500 EUR a koupím celý auto.
9.31, 18. 5. 2013, odpovědětAni sa necudujem ze je to pre teba vela ked ides kupovat alfu za 1000€ tak nech ti sluzi aspon este dalsich 10 rokov ....na vrakaci predavaju jedno svetlo za 290€ aj to neni kompletne takze nemam sa tu s tebou o com bavit !Na komentare tvojho tipu zbytocne odpovedat . . .
11.26, 18. 5. 2013, odpovědětSorry ale ma pravdu... A argument za na vrakaci je to o 80€ drazsi je docela k smichu. Musel bych byt hodne zoufalej, abych dal za 10 let stary xenony 13 litru, kdyz zastavba s napojenim na originalni snimace na napravach vyjde na polovinu... Ale samozrejme, klidne to nabizej, je to tvoje pravo :-)
7.57, 20. 5. 2013, odpovědětZaujimal si sa niekedy o celkovu prestavbu xenonov po facelifte?Vies kde sa vobec drzia ceny uzivanych xen.svetiel automatickeho naklapania atd ?...nemyslim tym prestavbu halogenov na vybojky...iba jedno svetlo som nasiel na SK uzivane z vrakoviska tu mas link http://www.autobazar.eu/xenonove-svetlo-id3334546.html....ale ak mi najdes v CZ lacnejsie kludne si dam na druhy krat poradit pri kupe plus tie snimace automaticeho naklapania.Orig.snimace plus body computer stoja 350€ plus neratam pracu k tomu takze o tej polovine by som pomlcal.Jedine ak by si ich nasiel niekde uzivany system za polovicu tak mozes zacat hladat snad sa mi ozves do mesiaca :)
10.15, 20. 5. 2013, odpovědětRekl bych, ze se nebude lisit od zastavby do jinyho auta :-) Prestavbova sada se da koupit od 3,5k vejs dle znacky (stejne je to vsechno z Ciny) a snimace na automatickou regulaci tusim od Jablotronu jsou okolo 6 stovek/kus, potrebujes 2 a naklapeni sevomotorama uz mas v kazde lampe zabudovany. Delal jsem prestavbu pred cca 2 rokama na 147ce a vyslo me to celkem na 6200. Takze kdyby mi ted odesly treba po havarce originaly na aute, tak jdu jednoznacne do zastavby a rozhodne ne do starych lamp za 13 tisic, ktery budou tak jako tak potrebovat repas za dalsich par tisic (cocka a zrcatko), aby svitily jak novy. Za 12 tisic ti udela zastavbu do origo svetlometu jakakoliv profi firma a bude to novy, staci jen pouzit pana "Googla". Ale mozna jste na tom v SK jinak.
11.30, 20. 5. 2013, odpovědětPredane za 450€ !!!!!
15.57, 2. 6. 2013, odpovědět