Mám 1.9 jtd 81kw SW. pořád mám spotřebu kolem 7.5-8 l a níž se nedostanu a to se opravdu snažím jet slušně. jezdím půl město, půl mimo. auto se zahřívá tak jak má. podíval jsem se po celým sání a našel jsem jednu dírku kterou jsem zalepil tlakovou paskou. zkusil jsem zaslepit egr ventil a žádný rozdil. odpojil jsem i váhu vzduchu a auto jelo stejně. nafta mi nikde neteče. zkusil jsem taky lepší naftu a taky nic. díval jsem i na těsnění pod hlavou a nezdá se, že by bylo nekde prasklý. prosím poraďte jestli nemáte někdo ňákou zkušenost. díky za rady
9.30, 27. 5. 2013, odpovědětvzduchovy filter si kedy menil? pneumatiky mas spravne dofukane? brzdy mas ok, neblokuju ti mierne kolesa?
11.33, 27. 5. 2013, odpovědětfiltr, žhavící svíčky a olej jsem měnil před 5tisíci kilometry. kola sou dofoukany. brzdy jsou taky v pořádku.auto vůbec nekouří. říkám si jestli to není ta váha ikdyž jezdí alfa normálně.
11.57, 27. 5. 2013, odpovědětsi odpojil vahu vzduchu a ziaden rozdiel? to nieje dobre....
21.47, 27. 5. 2013, odpovědětváhu jsem odpojil a jel se projet. no a žádnej rozdíl jsem nepoznal. auto se chovalo stejně. mám zkusit vyměnit naftovej filtr? mohl by to způsobovat? nebo to bude asi ta váha?
22.46, 27. 5. 2013, odpovědětZkus ji odpojit tak alespoň na 200 km, jestli poznáš rozdíl na spotřebě... Na druhou stranu pokud jezdíš jen hlavně ve městě, tak je dost možný, že máš takovou spotřebu...
7.17, 28. 5. 2013, odpovědětak odpojis vahu vzduchu a necitit ziadny rozdiel tak vaha je zla, pri odpojeni dobrej vahy musis citit rozdiel...
8.27, 28. 5. 2013, odpověděttak tedy váhu odpojím a uvidím jaka bude spotřeba. případně jí pak i vyměním. aspon jsem už už pohnul blíže k vyřešení problému. Děkuji Vám všem za rady
10.31, 28. 5. 2013, odpovědětked odpojis vahu tak nesleduj spotrebu ale ci auto ide lepsie alebo horsie.. ak nebude ziadny rozdiel tak ti radim hned vymenit vahu vzduchu
15.07, 28. 5. 2013, odpovědět