http://auto.bazos.sk/inzerat/25664330/Alfa-Romeo-156-25-V6-1998-202tkm-Rosso-Zender.php
22.30, 27. 5. 2013, odpovědět2399 EUR, trochu drahy NE ?!
7.34, 28. 5. 2013, odpovědětVzhladom na stav, preinvestovane peniazky a raritu motorizacie nie je cena premrstena..a napisal som ze predam za lepsiu cenu ako je tam...
19.23, 28. 5. 2013, odpovědětno, este nie je cas ale pojdem do tohoto motora len mi v tom vzdy branila ta spotreba, keby to bolo na plyn super. nechapem alfistu=kto ma takuto staranu alfu, preco, preco to nakoniec preda, nechapem... Ved ked viem ze to predam ako ja tak jebem na to vozim sa a ked sa to ide rozpadnut ramena tesnenie pod hlavou, hrdza ... tak to predam a idem do dalsej, nevadi ze takej istej pomaly ale mat ich viac je u mna alfisticke... Jednu a starat sa investovat ok su taki, ale nech nikto s tym nerata ze to potom aj preda co investoval... Preto som nazrou ze ak jedno auto tak ok, po facelifte nevyhnite. Staru 156 ci nastriekas alebo co urobis aj tak za tu cenu nepredas. pocitam ze ak tak nakoniec za 1500. Dnes je doba novych aut a alfista si radsej kupi nieco mladsie, hento je take auto ze ked aj niekto bude chciet tak ze ok chcem 156 2.5 benzin ... Malinko je takych, uz skusas tu na fore :) ale drzim palce aspon napis potom tie styri cislice, stavim sa ze bude to zacinat 1xxx
21.11, 28. 5. 2013, odpověděttak auticko nepotrebujem surne predat len rozhadzujem siete, akurat potrebujem uz nieco s mensou spotrebou lebo zabava uz musi bokom kedze mam rodinu...ale ak ho mám predať za pár šupov, tak to sa radšej občas na nom povozím a poteším sa...nebránil by som sa po pravde ani výmenou za JTD keby bolo na takej úrovni, predsa len Busso je Busso a dost ma bude bolieť ked ho predám...nie je moje prvé a Bussa V6 mi narobili kopec radosti...takže 1ka tam urcite bude...ale urcite niekde v hornej polovici druhej tisícky..
23.10, 28. 5. 2013, odpovědět