natrafil som pod cislom 7 na najdokurvenjsiu alfu aku som kedy mal, jtd 77kW. nechapem preco nesvieti kontrolka oleja pri otoceni kluca, pritom v budiku chyba neni. preco sa neda pripojit na ABS, preco drbe tomu potenciometru plynoveho pedalu a netaha to, preco je to cele rozjebane ked za tu cenu som bezne natrafil na vraky v lepsom stave...
0.48, 6. 6. 2013, odpovědětako genialnemu znalcovi 156 by sa ti teda nemalo stavat, ze spravis taku chybu pri vybere :))) haha
10.24, 6. 6. 2013, odpovědětpro lidi jako ty si radši kup trojkovýho golfa s TDI, na opravu kastle ti stačí izolepa a montážní pěna a do motora lej olej starline a pokud chceš opravdu ušetřit.. stav se u ťongů pro fritovací olej a jezdíš zadarmo.. jo a nezapomen na plameny na kapotu.. přidávaj koně navíc
16.11, 6. 6. 2013, odpovědětsom rad ze som nikdy nemal ine auto nez talianske teda ar dva krat fiat /marea weekend, multipla/ a nikdy sa mi ani nestane aby som sa dostal k nemcovi japoncovi francuzovi alebo niecomu ostatnemu=menejcennemu. Dovod preco menim stale alfy je ze mam v nich vasen a chcem si uzit co najviac s nich. Takze co pises su kokotiny od kokota. Stav tejto alfy povazujem za pouzijem vyraz tohoto fora "vadny kus" po mojom piatkovi zaciatocnici za pasom ... stare dobre osvedcene 98-99. tato 2000 je pica. Co ma vasen dizajnu a techniky predsa nemoze byt niecim tuctovym a rovnakym. Uz som sa bal :)
21.57, 6. 6. 2013, odpovědětheh, divny typek je to ... akoze sa to vola ta choroba ? :)
14.15, 7. 6. 2013, odpovědět