Zdar, dlhe roky mam 2,4JTD a v poslendnom mesiaci sa mi dva krat stalo ze som nemohol nastartovat. Otocim klucom, baterka toci ale nestartuje. Ked vytiahnem kluc, zamknem, odomknem tak uz startuje. Nemam v nom alarm. Asi imobilizer, co?
11.14, 11. 6. 2013, odpovědětOdpověděl sis sám :)
12.26, 11. 6. 2013, odpovědětasi sa nevyhnem rozobratiu palubnej dosky, ze? Som na inom fore cital, ze nasleduj cierny kabel od toho kruzku na starteri. Isiel som na to, ale aby dotycny spomenul detail, ze odmontuj palubnu dosku, to nie, spod volantu sa na koniec kabla neda dostat. Zatial to necham tak, ale ak mi to spravi ste raz tak mi asi nic ine neostava
12.40, 11. 6. 2013, odpovědětneviem ci ti to pomoze ale ja od kedy som kupil alfu tak stale mi ukazovalo po nastartovani motor control system failure tak som to napichol na diagnostiku a ukazalo mi ze imobilizer chyba ( nechapal to ani typek zo servisu ze ako je mozne ze mi auto startuje) tak som vycital na fore ze za poistnou skrinku su konektory ktore treba precistit.. tak som sa do toho pustil prestirekal kontakty zapojil a jeb vsetko ok ziadne chyby!! tak skus sa tam preborit cez tu poistnu skrinku a precisti tie kontakty..
15.40, 11. 6. 2013, odpovědět