Zbyněk: Re: Problém ze saharou!!! Problém ze saharou!!! Zdravím .... dostal jsem se do menší zácpy, Venkovní teplota okolo 10 stupňů, najadnou mi v tý zácpě pomalu přestávala chladit klimatizace, kouknu na teplotu motoru a budík ukazoval cca. 110 stupňů. Po otevření kapoty jsem hned zahlídl že sahara stojí,nevím sice při jaké teplotě motoru se přesně sahara spustí, ale myslím že u 110 určitě .... Má otázka je zda netuší někdo duvod??? jestli jen prasklá pojistka,rozbyté větráky na sahaře,nebo snad nějaké čidlo které saharu spustí???? Díky za odpovědí ...
19.46, 11. 6. 2013, odpovědětdole popozeraj poistky a relata, ktore su v okoli baterky. vetraky spinaju ak je teplota cosi cez 90 ( u kazdeho kusu inac ). ked zapnes klimu, aspon jeden vetrak ma bezat hned zaroven s kompresorom. no a napis, co mas presne za auto, lebo kazdy typ ma tieto komponenty inak rozmiestnene.
19.57, 11. 6. 2013, odpovědětskontroluj relatka pri baterke. mozes mat kludne prepaleny vykonovy rezistor na drziaku sahary. poistky samozrejme skontroluj ako prve.
21.04, 11. 6. 2013, odpovědět