Ahoj, vyměnil jsem komplet přední ramena s čepy a stabilizátory a po geometrii mi to plave, ale jen když jedu rovně, v zatáčkách mi to nějak ani nedělá, nebo ne nijak znatelně. Mám už na autě starší pneu, tak 2,5-3 mm vzorek ale u disků se už objevují mírné praskliny, může to být pneumatikami? Nebo to můžou být tlumiče? Už jsou totiž asi měkčí než mají být. Děkuji za info
9.01, 8. 7. 2013, odpovědětak to s tlmicmi neplavalo pred vymenou ramien a geometriou, tak s tym nic nemaju, nie ? praveze keby boli chytene, v zatackach by ti to citelne odskakovalo. skor tie gumy alebo este raz geometriu.
10.22, 8. 7. 2013, odpověděta nemůže být už vůle třeba v horním uložení? Když jedu rovně tak tlumič v uložení díky vůli může cestovat ze strany na stranu, kdežto, když se projíždí zatáčkou, tak je tlumič přitisklej pouze k jedné straně uložení, tudíž auto neplave. Může to tak být? Nebo je to hloupost, aby byla v horním uložení vůle?
12.35, 8. 7. 2013, odpověděttak ja si myslim, ze este raz tu geo. a technik nech si to potom s tebou kus prebehne. robil predok aj zadok ?
17.19, 8. 7. 2013, odpovědětJo delal oboji,spis se bojim mozna toho zadku,pac jsem ted vezl nalozenej kufr a skoro to neplavalo.A jel jsem pres diru a zadni leve kolo mi ustrelilo jak svine,to same v zatacce,kdyz jsem zatacel doprava,na levou stranu mi takhle zadek neuletel
21.34, 8. 7. 2013, odpovědětměl si sundaný přední stabilizátor nápravy?
21.47, 8. 7. 2013, odpovědětno moc rychlo na tom nebehaj, toto odskakovanie je nebezpecna zalezitost. 156 toho vydrzi dost, ale ked sa uz raz zadok odtrhne, tak to potom stoji za to :)
0.21, 9. 7. 2013, odpovědětTo je rada za vsechny prachy,abych na to nedupal :-D to vim taky, spis potrebebuju spis vedet,co s tim delat :-D
9.14, 9. 7. 2013, odpovědětto som mu uz napisal hore. a ked viem, ze mi to ustreluje, nejdem s tym predsa na dialnicu.
13.50, 9. 7. 2013, odpovědětTak je utrhla guma v silentbloku ty jedny vzperny tyce,normalne s tim ramenem muzu hybat a silentblok je na miste,takze super... :-(
21.57, 10. 7. 2013, odpovědětzpůsobeno špatnou montáží
21.59, 10. 7. 2013, odpovědětak ti roztrhlo silenblok, tak je najvacsia pravdepodobnost, ze ti ho zle namontovali resp. dotahovali ho, ked bolo auto na zdvihaku a nie pod zatazou, ked stalo na zemi.
10.12, 11. 7. 2013, odpovědětTak to je dost mozne,zeptam se myho servisaka,jak to delal.
6.49, 12. 7. 2013, odpovědět