:) alebo RADOST vs NUDA. Akoze vykonovo to 2.4 dobehne ale TS je nieco uzasne. Po dlhej dobe prve styri JTD potom TS potom tri JTD a teraz TS. oba 2.0, pre vyber niekoho kto uvazuje ci benzin alebo naftu tak jednoznacne benzin. Tie motory su tak charizmaticke zive krasny zvuk a chod ze je to nieco neskutocne. TO v 156 sedi. Taky 1.9JTD traktor s 156 robi nejake neschopne auto pre suchara na spotrebu, petvalec to vylepsi ze je pod kapotou nieco zaujimavejsie, no twinspark je to s cim bola 156 zrodena. Hoci aj za cenu vymeny motorov ked sa zadru to stoji za to. Radost ovladat 156, ale ovladat 156 TS to uz je teda pecka. Mozno niekto kto sa pozera pri vybere 156 s tohoto uhla teda srdce a styl ako cislo jedna, pred rozumom, tak hovorim ako to vidim ja. Som stara kurva na alfy takze odo mna od toho najlepsieho ;) samochvala smrdi ale necitim nijaky smrad.
22.17, 12. 7. 2013, odpovědětahoj, sice všichni víme, že Peter je magor, ale v tomto s ním musím souhlasit :-). Mám svoji 1. 156 2.0 TS s cca 150 tis. km, mám ji 3. rok a je to úžasné svezení. A určitě bych neměnil. Je to dovoz z Itálie, bez smítka rzi, motor šlape jak hodinky, auto sedí v zatáčkách jak přibité - jen jednou jsem dostal šmíra na mokru v zatáčce, ale ustál jsem to. Jediný problém je, když se mnou jede manželka...
6.47, 15. 7. 2013, odpovědětV6 je V6. Nejakej twinspark? Pche...
11.21, 15. 7. 2013, odpovědětnikto iny len ja ? Tak dobre, ale nehovor nikomu ze mas alfu aby si to o sebe neprezradil.
10.02, 15. 7. 2013, odpovědětTaky mám dvoulitra TS. Už jsem měnil po stočtyřiceti tisíci kilometrech motor (zaklepal na spodním oku ojnice) a opět šlape jak hodiny. Je to generálkovanej motor a od předešlýho motoru se výkonově moc nelišil ale vše se změnilo když jsem koupil novou lambdu. Teď už zase jde lehce do otáček. Opět jsem pocítil jak má motor dvoulitr TS šlapat. Člověk si pomalu zvyká na ubývající výkon, že si toho úbytku ani nevšimne. Problém je, že se lambda při ježdění kolem komína zasere a trvá nějakou dobu než se "vypálí" aby dodávala do řídící jednotky správný hodnoty. Jo, TS mi vyhovuje. Už ho mám šest let.
16.59, 15. 7. 2013, odpovědětv6 pche :) ? ale ja to neberiem vykonovo ale to co do alfy patri ten ich dlhorocny osemsvieckovy system. O tom to je nie o vykone. Keby som chcel vykon idem do V6 lpg, mne ide o ten pocit ze osem sviecok :) sest rokov :) ? a jedne co som s nim hovoril ze 80tis len dolieva olej :) filter chudak ani nevie co je to filtrovat. samozrejme 2.0, cisty hazard. Tieto dvojlitre su zaujimave tym, pre mna, ze sa najviac kurvia tym padom je to inspirativne sa prave na tom vozit, jeden to ma tri druhy sest rokov, asi nejake presne vybrusy spodku od vyroby ze to tolko vydrzalo ... Menil niekto preventivne ojnicne loziska ? Ci je to na nieco dobre...
22.58, 15. 7. 2013, odpovědětnapisat v roku 2013 o 156 nieco o srdci, style a o tom, ze TS je super motor, to chlapce musis byt uz uplny kokot...
12.43, 19. 1. 2014, odpovědětpred nickom ti chyba curvin
19.27, 19. 1. 2014, odpovědět