http://www.dilyfiatov.cz/p2555-rameno-komplet-horni-leve-vema-italie-s-maznickou/ Nemáte s těmito ramenami zkušenost.Zdá se to být dobrý nápad kvůli vrzání a životnosti.
19.17, 17. 7. 2013, odpovědětUdělal jsem si to sám na ramenech TRW.Jednou měsíčně je promažu a je klid.Hlavně v zimě bez vrzání!!!
19.56, 17. 7. 2013, odpovědětMám je a najeto 20 000 km po lepších i horších cestách a i po městě a zatím se zdá, že drží. Vema je asi jedna z lepších značek. Zkoušel jsem je přes ty díry promazat vazelínou v injekční stříkačce, ale ta vazelína tam nikudy nechtěla zatéct, tak jsme ji nechal v těch dírách a vrátil šrouby... Jardo, čím jsi to mazal ty?
8.32, 18. 7. 2013, odpovědětMazal jsem to klasickou pákovou maznicí.Jedině ta je na ty mazničky co jsou na těch ramenech.Tlakem se to pěkně protlačí na obě strany.http://www.zbozi.cz/vyrobek/maznice-400ml/
16.45, 18. 7. 2013, odpovědětDík
9.51, 19. 7. 2013, odpovědětJá mám od Vemy spodní ramena a mám na nich nalítáno 120tis.km a pořád drží,bez vůle a tak.Na TRWčkách spodních jsem nalítal 160tis.km a objevila se vůle v čepech.Tak jsem chtěl vyzkoušet i horní od Vemy.Jakou přesně vazelínou to mažete,protože vazelína jako vazelína je agresivní s gumou,rozleptává ji a guma měkkne,což je nežádoucí.Možná by to chtělo něco na bázi silikonu,jestli něco existuje.
16.42, 19. 7. 2013, odpovědětJardo, prosímtě, kde jsi na tu maznici našel nějakou redukci? Mám tam, tuším M5 nebo M6 v těch ramenech...
11.14, 13. 10. 2013, odpovědětVyřešil jsem vrzání horních ramen.Smyslem silenbloků v ramenech je, že mají být napevno nalisované a ne se protáčet. a pokud už se protáčí, tak se dá udělat něco co protáčení a tím také vrzání zamezit. Zespodu jsem do ramen navrtal díry, udělal závit (úplně stejně jako kdybyste tam chtěli dát maznice. Místo maznic našroubujte šroub M6 , který zabruste trochu do špice a pořádně dotáhněte aby se šroub zapíchnul do silenbloku. Já jsem to udělal přímo na autě jen jsem sundal kola (2hod). Po vrzání.Jezdím s tím asi jen měsíc, ale o ramenech teď vůbec nevím. Není to sice profi, ale stálo mě to 4Kč a hlavně to funguje.
9.04, 8. 12. 2013, odpověděta vrtanim neoslabis tie ramena? nemoze sa stat ze pukne aebo nieco take?
15.27, 8. 12. 2013, odpovědětTak bohužel nejsem schopný říct co to bude dělat, ale je to naprosto stejný zásah do konstrukce jako v případě maznic.
9.49, 9. 12. 2013, odpovědět