Ahoj všichni , dnes mě tak napadlo se zeptat , dejme tomu že by mě prasknul jeden zadní tlumič, jakej ma princip měnit oba dva zadní ? všude čtu že je při vyměne nutne vyměnit oba dva zadní tlumiče ale nikde jsem se nedočet proč se musí měnit oba dva, dejme tomu když koupim tlumič z vrakoviště ORIGINAL na auto tak proč bych měl kupovat i druhej tlumič ? pořad mi to vrta hllavou, hlavně mě tu nesežerte k smrti :D važně mě to zajima děkuju
15.07, 6. 8. 2013, odpověděttakový věci se mění vždy v páru, to je to stejný jak z brzdama, nevyměníš jen jeden kotouč, protože druhej je třeba ještě dobrej-jen příklad. Prostě tlumiče jsou cca stejně opotřebovany a když vyměníš jen jeden ,auto se bude chovat uplně jinak . Nehledě na to, že budeš kurvit další věci.
16.23, 6. 8. 2013, odpovědětJo a jestli chceš šetřit na tom, že koupíš tlumiče z vrakáče, tak to tu alfu rovnou prodej, nezaslouží si tě. Se pak nedivím, že lidi na alfu nadávají, když slyším, nebo čtu zvěrstva typu: sem tam hodil z vrakáča, nebo že stačí obědnat polskou náhražku. To není Š 120. Musíš se o ni starat, pak tě ani nesežere,když bude dělat kvalitní a pravidelnej servis. Jo a ještě mě dorazí když mě borec řekne že má v kelu silenblok nebo něco a řekne že to ještě chvíli vydrží-pak se nedivím že mu k tomu odejde dalších 10 věcí a pak nadává že je strašně drahej servis.
16.28, 6. 8. 2013, odpovědětjo jo tak v tohmle maš pravdu , jelikož ted na tom nejsem finančně nejlíp , tak potřebuju dat dokupy aby to aspon ejezdilo jelikož mě to tu ted stoji před barakem , saozdřejmě že počitam stim že se časem zase urve ale to už snad na to budu lip a budu si moct pořidit celou novou sadu
16.36, 6. 8. 2013, odpovědět