Vedel by m niekto poradiť ohľadom spojky ? Ide o to,že keď naštartujem auto,tak vychádza z priestoru motora-z prevodovky divný zvuk ale ako náhle sa len dotknem spojky tak to prestane.ked dám preč nohu tak zas tie zvuky...Spojkový pedál musím pár krát "napumpovať" aby reagoval a bol "tvrdý"-ako má byť,po cca 3 minútach jazdy spojkový pedál zas lahučko ide dole až niekde úplne na spodku reaguje spojka ako má,takže musím pumpovať spojku aby som vedel zaradiť rýchlosť ...
11.39, 26. 8. 2013, odpověděttak vies, ze moznosti mas logicky len dve - bud sa poruca lozisko s hydraulikou alebo prepusta hlavny spojkovy valec. brzdovky mas v nadobke kolko a kolko tkm to ma nabehane ? zvuky najskor od vybiteho zotrvaku, tazko povedat. co za motor ?
15.57, 26. 8. 2013, odpovědětKvapaliny mám niečo nad polkou,medzi min-max .A nepamatám si už kolko bolo tej kvapaliny pred tým stačí ked len priložím nohu na spojku,takže že ju ani nestlačím a prestane to "hučať". Je to 1.8 TS 1999 a nabehané má podla tachometra 202tis km
16.34, 26. 8. 2013, odpovědět