Zdravím všechny, potřebovala bych radu, přestal mi zničeho nic fungovat ventilátor, zkontrolovala jsem všechny pojistky a ty byly v pohodě, pak jak byly ty silné bouřky, tak najednou druhý den po nastartování větrání opět fungovalo jako dříve ( fakt tohle mi je záhadou :)), no a pak asi po týdnu jsem pustila ventilátor na max a přestal opět fungovat (a bouřka ne a ne přijít). Neporadí někdo asi to spíš vypadá na servis že??? Jinak díky za každou radu..... :-*
11.38, 28. 8. 2013, odpovědětahoj,mne ked nešiel ventilator kurenia tak som mal odpaleny "predradný odpor ventilátora" je to taka malá čierna krabička z ktorej ide rebrovanie na chladenie,ale ten nevidiš pretože je zasunutý ...vo vnútri tej krabičky sa nachádzajú 2 Fet tranzistory a jeden z nich sa zvikne odpáliť ! Držia ho dva šrouby a nachádza sa na ľavo za ventilátorom kúrenia -nad spolujazdcových nohách...Idú tam 2 hrubsie káble z ventilátora a dalsie asi 4 tenké kábliky. Kúpil som s vrakoviska za 5 € čo je cca 110Kč Hádam som Ti poradil mám AR 156 1.8 TS 1999 Ahoj ;)
12.14, 28. 8. 2013, odpovědětPrávě tam jsem se dívala taky u spolujezdce, teda spíše kamarád, který tomu rozumí a říkal, že jsou v pořádku, no ale raději se tam ještě podívám sama, jinak díky za radu :)
12.48, 28. 8. 2013, odpovědět