po buracke az nosniky, kupil som to ked vyjdem s umyvarky tak mi na plynovy pedal vytece trochuv ody... Dal som dole stierace a tie plasty pozrel tam vsetko je ako orig ...kadial to kurva ide ? vsak mi vyskratuje v zime elektriku
21.52, 1. 9. 2013, odpovědětlej vodu na kapotu a pozeraj odkial sa tam voda dostane
8.46, 2. 9. 2013, odpovědětdva dni dozadu po umyvarke sa sam spustal zadny stierac :), teraz sa skludnil, dnes zase nejde stahovat dole soferove okno, rele cvaka, neviem v com je problem ci motorcek zrazu odisiel.
18.22, 2. 9. 2013, odpovědětako dalsi velky expert si vedel, do coho ides :))) tak nech sa paci
20.18, 2. 9. 2013, odpovědětpod so mnou na tu umyvarku tie kefy ti na hlavu pomozu. Expertov mame v taliansku, co ty na tento smer ;) ? preco zaostavaju taliani kvalitativne medzi ostatmy autami tohto veku ? preco je to skor na vrakacoch ako na cestách ? nics tym zatekanim ale ked ides do mna oserem ti co mas doma. Vsak nevies co bude zajtra tesis sa naslepo. alfy su vykurvene sroty, ze to chodi je desat kusov zo sto a 5 kusov zo sto twinskurvparkov
23.08, 3. 9. 2013, odpověděthehe, mam dve a nemam ziadny problem
2.32, 4. 9. 2013, odpovědětivan ale ta alfa bola burana?
8.33, 4. 9. 2013, odpovědět