Kolegové, mám velký problém s elektrikou u 156 2.0 TS .. :( projev je podobný tomuto http://www.alfa156.cz/diskuse/technika/156582 Každopádně kontakty jsem očistil a nestalo se nic ... otočím klíčkem, nerozsvítí se ani kontrolky, dokud nerozsvítím světla potom jde všechno bez problémů. (??) Jezdím denně v noci z práce a zrovna včera mi při 100 za hodinu zhasla světla a veškerá komfortní elektronika ... budíky také zhasly a nešlo nic rozsvítít - ani mlhovky, jediný co šlo byli blinkry .. motor běžel naprosto normálně ! nevím co s tím :( nějaké rady ? ... pojistky jsou v pohodě, kontakty na baterii přitažené a očištěné ( odpojení baterie problém neřešilo, kontrolky nesvítily stále ...)
9.56, 25. 9. 2013, odpovědětmimochodem, blinkry jdou přes relé cyklovače, zjistil jsem to cestou do práce ... :-/
13.02, 25. 9. 2013, odpovědětTo může být relé nebo problém ve vypínači u volantu. Dej to odborníkovi, bude to nějaká blbost ale dobře ukrytá. U baterie nic nehledej, to by neběžel motor. Blinkry mají svůj okruh aby fungovala výstraha bez zapnutýho zapalování, proto fungujou stejně jako motor.
16.49, 26. 9. 2013, odpovědět