Zdravím Páni, som tu nový a pred dvoma dňami som sa stal majiteľom Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark aj keď ma odtoho každý odrádzal tak som to skúsil. Som zástanca toho že každé auto sa môže kaziť a je to celkovo kus od kusu, autíčko je dobré len treba vymeniť pravdepodobne dorazi tlmičov vzadu pretože je počuť zozadu nepríjemný buchot a nefunguje mi rýchlosť fukárov kúrenia, teplota nastaviť ide a aj smer fúkania (počujem klapky pri prepínaní ) ale stále neviem dojsť na ten stredný nefunguje mi žiadna rýchlosť a dnes som pozeral všetky poistky čo su pri vodičovy a ani jedna nebola zlá a nakolko neviem kde sa nachádza poistka tohto fukára tak ani neviem ako mám postupovať ďalej. Chcem sa Vás opýtať či to vlastne môže byť poistka alebo to bude odpálený motorček alebo niečo podobné ? Ďakujem za všetky rady a pripomienky budem vďačný za každú radu.
20.19, 26. 9. 2013, odpovědětahoj,mne ked nešiel ventilator kurenia tak som mal odpaleny "predradný odpor ventilátora" je to taka malá čierna krabička z ktorej ide rebrovanie na chladenie,ale ten nevidiš pretože je zasunutý ...vo vnútri tej krabičky sa nachádzajú 2 Fet tranzistory a jeden z nich sa zvikne odpáliť ! Držia ho dva šrouby a nachádza sa na ľavo za ventilátorom kúrenia -nad spolujazdcových nohách...Idú tam 2 hrubsie káble z ventilátora a dalsie asi 4tenké kábliky. Kúpil som s vrakoviska celú tú krabičku za 5€ a funguje do teraz...Hádam som Ti poradil,pretože podla všetkého máš ten istý probém ktorý som mal ja.mám AR 156 1.8 TS 1999 Ahoj ;)
20.31, 26. 9. 2013, odpovědětĎakujem ti za radu, dúfam že to bude to čo hovoríš a nie niečo vážne pretože sa mi zrovna nechce hneď po kúpe vrážať stovky € :) Hned zajtra sa nato pozriem a skúsim to vybrať von, zatial ďakujem za radu a pekný večer :)
21.13, 26. 9. 2013, odpovědětEšte jednu otázočku, dostanem sa ktomu keď dám dolu kastlík aj jeho vnútro ? Alebo je to úplne niekde vzadu a nemusím kastlík vyberať von pretože dnes som sa tam chcel dostať k poistkám a nepodarilo sa mi ho zdemontovať :)
21.16, 26. 9. 2013, odpovědětkaslik vyberat nemusis, je to pod nohami spolujazdca, drzia ho dva sroby tusim m8, ak by si nahodou, tak ho mam, prievidza,0907614318
21.30, 26. 9. 2013, odpovědětMyslim, ze hovori o ventilatore v kabine a nie v predu pri chladici. takze asi odporom to nebude
21.50, 26. 9. 2013, odpovědětžiaden kastlík vyberať nemusíš,tak ako píše Martin ! Milan :Aj ja hovorím o ventilátore kúrenia-v interiéri ,a je to tým odporom zapríčinené že to neide ! Filip ak budeš chcieť,tak Ti odfotím kde je presne tá "krabička"
21.59, 26. 9. 2013, odpovědětAlba: neviem ako na TS nie som expert, ale mne na JTD aj ked som mal odpaleny odpor, ventilator v kabine fungoval.
10.45, 27. 9. 2013, odpovědětDnes som to pozeral len tak narýchlo a videl som tam nejakú krabičku na dvoch šróboch ale mal som strašne rozbehaný deň takže zajtra sa nato pozriem poriadne ale ďakujem všetkým zatial za rady uvidím a dám vedieť ako som pochodil. Tie kolísavé otáčky pri vyradení na neutrál čo mám aj ja má ozaj skoro každá druhá alfa ? :D Skúsim klapku aj váhu vyčistiť a uvdím a inak Peter : tak ono keď si už pýta tak vpodstate ani nemám navýber než vrážať ale hádam to nebude až také hrozné :)
22.54, 27. 9. 2013, odpověděthehe, toto ma zaujalo, citujem : " pretože sa mi zrovna nechce hneď po kúpe vrážať stovky € :) " neboj, na to si pri tom dvojlitri rychlo zvyknes :)
2.02, 27. 9. 2013, odpovědětmáš na mysli ten istý odpor ako ja ? teda ten predradný odpor ventilátora-Fet tranzistor ?
10.59, 27. 9. 2013, odpovědětMas pravdu. Ja som myslel iny. Sorry
13.52, 27. 9. 2013, odpovědětZdravim mám problém s kúrením , ventilátor je ok odpor tiež , regulátor tiež elektrika premerana všetko ok ale nefuka dám kľúčik do polohy 1 a po chvíli sa rozbehne akonáhle nastartujem prestane ísť niekedy sa stane že aj pri naštartovaní auta sa rozbehne ale to už musí byť bol som už u dvoch mechanikov no nevedia si rady prosím poraďte mi .
12.41, 27. 12. 2018, odpovědětZistil som že sa mi netočí ventilátor čo je pod pelovym filtrom ale neviem či to je ten istý čo je vo vnútri na ľavej strane pri spolujazdcovy ten som dával dolu a bol meneny za funkčný ale ani ten tam po namontovani nefungoval
15.10, 27. 12. 2018, odpovědětVetrak je len jeden. Nepises, aky mas voz.
12.38, 29. 12. 2018, odpovědětV tělese,v němž je uchycen i ventilátor, je šroubkem přichycen malý deklík a na něm je konektor. Zkus s ním zahýbat. Pokud to nepomůže, je nutný ten deklík demontovat a vyměnit takovou malou černou elektronickou součástku, už jsem ji měnil dvakrát, vždy byla KO.
18.17, 17. 1. 2019, odpovědětZdravím nevie mi niekto poradiť mam alfu 156 1.9 jtd a mam problém s ventilátorom kurenia vo vnútri. Keď nastarujem stále mi fúka na maximum a keď vypnem motor tak stále fúka na maximum a dá sa to vypnúť keď odpojí baterku alebo poistku co je v motori..
8.57, 14. 9. 2021, odpovědět