Zdarec všichni,tak jak jsem tady onehdy chválil jízdu se selespeedem tak mi to teď vrátil. Neřadí. Z neutrálu tam nic nejde a pokus o zařazení zpátečky jde přes zuby. Uvítám jakýkoli komentář. Alfám zdar :-(
13.39, 21. 6. 2007, odpovědětmáš dost oleje? Může tam být spoustu věcí, ale jinak není selespeed nijak složitý, nějaké díly na sele mám, pokud máš zájem zavolej. 776811418
14.45, 21. 6. 2007, odpovědětOleje tam je dost,čerpadlo taky vrní. Jinak jsem se na to ještě pořádně nedíval (nebyl čas). Snad se k něčemu kousek po kousku prokoušu. Díky za nabídku, když bude potřeba tak se ozvu.Čau
21.36, 21. 6. 2007, odpovědětneděs se to bude nějká kravinka, v převodovce chybu nevidím, hledal bych u spojky, nebo spíš v elektronice...mě u něj jednou se ulomil drátek a nešlo podřazovat, docela dobrý vyjel jsem, a pak už jsem jezdil jen na 4....
7.50, 22. 6. 2007, odpovědětDíky za rady a nabídky.Dnes jsem se na to vrhl a podařilo se mi ji alespoň z části rozhýbat.Tzn. že můžu řadit pouze do 4.tého stupně.Jakmile dám i pětku tak mi tam zůstane a musím v zadu na převodovce vytáhnout konektor z nějaké asi el.mag. cívky,hodit tam 1.stupeň nasunout zpět konektor a pak zase funguje (než dám pětku).Hlavně že to není uvnitř převodovky.Tak si myslím že bude špatná ta cívka a nebo ŘJ nedá impuls k vyřazení pětky.Chybu mi to žádnou nehlásí tak nevím.Servis má volno až v půli července tak jsem nadšen.Kdyby vás ještě něco napadlo budu rád.Nazdar zdar
22.39, 24. 6. 2007, odpovědětmrkni na konektor na kabelu od sele do pocitace..... spatnej kontakt udela tuhle paseku... je lepsi ty draty sletovat dohromady napevno.. uz mi taky nezlobi..... ;-)
6.52, 2. 8. 2007, odpovědět