zdravím mam alfu 156 2.0 16v t.spark 114kw mam problem stim že auto mi nechce startovat když je vlahe a dnes mi to udelalo i když bylo studene celou noc stalo dal jsem nové svíčky , mam novou vahu vzduchu a škrtící klapka je vyčištena už nevim co jineho by to mohlo být nekdy mim připadne že se uchlastava benzínem dekuj za radu
18.04, 30. 10. 2013, odpovědětahoj, jaké svíčky jsi tam dal? Máš origo NGK, nebo nějaké sračky? Mám stejný motor, ale naštěstí mě to zatím nepotkalo. Zkusil bych diagnostiku - na STK mi takto odhalili špatnou lambdu (taky lila do motoru víc benzínu, než bylo nutné). A taky mě zpočátku zlobila spálená červená žárovka přehřátí motoru v teploměru - na diagnostice bylo vidět teplotu motoru trvale kolem 0 °C, už si to moc nepamatuju. Tak se mrkni i na toto. Taky to lilo do motoru moc benzínu.
21.23, 30. 10. 2013, odpovědětTaky jsem měl takový problém s dvoulitrem. Poprvé jsem musel vyměnit snímač otáček a podruhý to bylo špatným relátkem od palivovýho čerpadla.
16.49, 31. 10. 2013, odpovědětdekuji za odpovedi svíčky jsem dal origo ngk přiští týden ji dám na diagnostiku a uvidim . dnes rano mi to znova blblo smrdel z toho benzín a střílelo to do saní asi na 10 to chytlo a motor bežel pravidelne jak ma
18.21, 31. 10. 2013, odpovědětk tomu startovaní všimnul jsem si jeste jedné věci když to nechce nastartovat tak bliká kontrolka vstřiku a červena kontrolka teploty vody
9.04, 2. 11. 2013, odpovědětahoj, s veľkou pravdepodobnosťou to bude snímač otáčok a tiež by som skontroloval snímač teploty vody daj to na diag. a chyby tam stopro budú
10.58, 2. 11. 2013, odpovědět