Ahojte mám problém svietila mi už dlho kontrolka airbagu po servisoch v alfe vymenili sme Rj ktorá nestala malé peniaze potom hlásilo chybu u spolujazdca precistili sme kontakty v kufri na to hlásilo predný spolujazdciv airbag na palubke precistili kontakty zapojili žiadne chyby viac diagnostika čistá. V alfe nastartuju a kontrolka teraz nesvieti ale blika jak diva. Nechápem oni nechápali už doboz. Jednalo sa o krásnu sumu vyše 1000 EUR s robotou. Som v de. Bez toho nedostanem nemecké papiere. Majster z alfy bol z toho v piiiii prečo blika to ešte nevidel. A diagnostika hlási žiadne chyby viac. Čo mám robiť stretol sa niekto s tým. Aj baterka bola odpojena nič to nezmenilo.
16.37, 10. 11. 2013, odpovědětodpoj kontrolku zadarmo
16.49, 10. 11. 2013, odpovědětA kontakty co jsou pod sedadlem jsi kontroloval?
19.27, 10. 11. 2013, odpovědětahoj, mne to blikalo ked som dal preč tú červenu ledku, začala blikať oranžová, treba pozrieť, či sú aj tam dobré kontakty /myslím na ledky v pristrojovke/
10.24, 11. 11. 2013, odpovědětA co si s tým urobil potom. Lebo hovorím airbagy sú 100 percent v poriadku lebo diagnostika je už čistá. Jedine co je že potom co všetko vymenili už nesvieti ale blika stále aj počas jazdy. Je to komplikovane ku tým ledkamp sa dostať ? Musíš celu pristrojovku rozobrat?
12.03, 11. 11. 2013, odpovědět