Ahoj, jsem nový vlastník Alfa 156, 1.9JTD, 2001 Pro někoho možná blbej dotaz, ale..... na budíku rychlosti mám dvouřádkový displej, kde se ukazujou najeté km celkem a najeté km, které se dají nulovat. Nalevo od volantu mám tlačítko na úpravu intenzity podsvícení a tlačítko na venkovní teploměr. Umí displej zobrazit dlouhodobou spotřebu, pžípadně aktuální spotřebu? A kde se to případně ovládá. U Fabie r.2000 jsem to měl na pravé volantové páčce. Díky
3.33, 25. 6. 2007, odpovědětzklamu te ale neumi nic vic nez si popsal(celkove kilometry,nulovaci km a venkovni teplotu) tot vse vic ani tuk.Ale docela by me zajimalo jestli se nejaky typ delal s palubnim pocitacem(kdyz vezmu ze sem uz ve Fordu Probe 2,2 Gt Turbo z roku 1989mel pocitac co umel vic veci nez lecktery pocitace dodavany dnes do vozu).
6.31, 25. 6. 2007, odpovědětFábie a Probe sice mají palubní počítač, ale Alfa ...
8.48, 25. 6. 2007, odpovědětměl jsem rok 98 a tam fakt PC není, ale dodal jsem si tam jinej extra dokonce mi vyšli vstříc s červeným displejem a umístel jsem ho po vyříznutí otvoru do vyvodu vzduchu ve středu, měl teda jen jeden řádek a jeden mrňavej kde byli ikonky, stálo mě to asi 2litry, napíchnutý to bylo na jednotku, ukazoval pak údaje o spotřebě. jinak se pak montoval až opravdu od roku 2002 seriově. ale cesta pro PC tu je... montáž neovlivnila elektroniku auta, fungovalo to nezávisle, montovat mi ho museli oni, páč se tam akorát nastavovalo množství benzínu na jeden vstřik, pak to jenom počítá počet impulzů, a z toho pak dopočítá vše ostatní...
9.11, 25. 6. 2007, odpovědětv alfě servisu ne tohle byli garážníci co prodávaj je počítadla na všemožný auto se vstřikováním. tady u nás už skráchli ono už teď auta ty počítače maj...ale byli škovný a udělající
11.36, 25. 6. 2007, odpovědět