Zdravím. Pořídil sem si alfu 1.9JTD. Mám tam rádio sony xplod cdx-gt220,ale nějak špatně chytá signál,asi není zapojenej zesilovač,ale nevím kam ho zapojit ...vím kterej kabelbej je napájení pro zesilovač (REM) ale nevím kam s ním...poradíte někdo prosím? :)
19.00, 12. 11. 2013, odpovědětJe normální, že signál na rádio v Alfě nefunguje dobře. Nevím čím to je. Někteří tvrdí, že jde o vadný zeislovač v anténě, ale pravda je taková, že jsem zkoušel odpojit napájení a proklemovat vstup s výstupem - nepomohlo. Zkusil jsem vyměnit anténu za novou a také nepomohlo. Zkoušel jsem použít externí anténu a nepomohlo. Zkoušel jsem tu externí anténu napájet zvlášť z 9V baterie a pomohlo to, ale jen do té doby, než jsem nastartoval. Poté byl signál opět v čoudu. Myslím si, že je v Alfě někde nějaký špatný kontakt na kabelech, příp. nějaké rušení, které se projevuje špatným signálem na rádio... Zkoušeno s originál rádiem, Sencorem, Pioneerem a Číňanem a vždy stejné.
12.01, 13. 11. 2013, odpovědětTo jsi mě moc nepotěšil :D ale dík za info :)
17.19, 16. 11. 2013, odpovědětjj elektrika v Alfičce... já mužu poslouchat radio jen když nemam nic puštěnýho, to hraje parádně, jak pustim třeba vyhřejvání okna, tak šumí jako kráva, ale co vem to čert, hlavně že jede :D
10.15, 27. 11. 2013, odpovědět