Ahoj, poradi mi nekdo jak zhasnu kontrolu airbagu? Po smazani chyby z ridici jednotky se vzdycky za nejaky cas opet rozsviti a ja uz nechci zbytecne davat 500kc za smazani. kdyz vyndam ten stredovej panylek s kontrolkama jsou tam zarovky pro kazdou kontrolku zvlast? A jak se vubec ten panylek vyndava?
17.02, 2. 12. 2013, odpovědětto ma byt riesenie, ze sa vyberie ziarovka z kontrolky? krasne...
17.40, 2. 12. 2013, odpovědětto ty potom začne blikať kontrolka spolujazdcovho airbagu, ked máš bočné bagy tak treba prečistiť konektory pod sedačkou a budeš mať pokoj /len diag. to zmažeš/
19.09, 2. 12. 2013, odpovědětTak jsem procistil ty konektory co jsou pod sedackou, strikl kontaktolem a sel na vymazani na dignostiku. diagnostika hlasila 3 zavady: 1. Odpalovaci obvod okenniho airbagu na strane ridice prilis velky odpor 2. Okruh zapalovani bocni airbag strana spolujezdce vpredu prilis velky odpor 3. Okruh zapalovani bocni airbag strana spolujezdce vpredu preruseni....... zavada c.1 nejde vymazat ..... co ted? Ja uz jsem fakt zoufalej:( Poradi nekdo?
15.11, 3. 12. 2013, odpovědětneviem, nemám okenné, ale niekde som čítal, že vzadu pod platom/alebo niekde v zadnom stlpiku asi na pravej strane sú tiež nejaké konektori, kde tiež robia vadu s kontrolkou, stačí to prečistiť a uvidíš či to pomôže, treba ich nájsť, alebo niekde tu hladať, písalo sa už o tom, nie som si istý či aj niekde za bočnými koberčekmi v kufri /ked sa to podarí nájsť, treba prečistiť najtriekať a vymazať. ešte ma napadlo, raz som mal problém s kontrolkou a nedalo sa to zmazať, poradil technik z alfa servisu- otvoril skrinku spolujazdca, v jej hornej časti dal dole taký malý kryt a pod ním v hornej časti vybral relátko a založil a vymazať chybu šlo a od tej doby pokoj s kontrolkou
20.22, 3. 12. 2013, odpovědět