Zdravím všechny alfisty a alfistky :) mám takový menší problém s airbagem. Kdyz otočím klíčkem tak svítí jak airbag u ridice tak i u spolujezdce. Zkoušel jsem to opravit a ani po 3ech dnech jsem nepřišel na závadu pojistky jsou dobré kabely za panelem taky tak už vůbec netuším :/ . Ale co jsem tu četl příspevky tak jsem se dočetl že vedou nějaké kabely pod sedačkama tak bych se chtěl poptat zda už se někdo s touto závadou setkal a po případě poradil :) právěm teď mám dělat technickou a vůbec si nevím rady. možná to projde možná ne ale stále bych ti chtěl vyřešit :) děkuji všem za rady :) příjemný zbytek dne
16.35, 3. 12. 2013, odpovědětprávě mám teď dělat technickou :) omlouvám se za chyby už jsem z toho na prášky tak se nedivte :D
16.36, 3. 12. 2013, odpovědětnezkoušel právě to chci zkusit prvně jiným způsobem než to obcházet :)
19.29, 3. 12. 2013, odpovědětTo nie je obchadzanie, ale u ALF je to tak, ked Ti padne napatie akumulatora pod 11V, tak sa rozsvieti airbag. To mi hovoril dobry mechanik. Ak mas slabsiu baterku, tak Ti to bude robit casto. A iny sposob na zhasnutie, nez diagnostika nie je.
16.55, 4. 12. 2013, odpovědětNa STK ti nikdo nerekne ani popel. Uz 2x jsem byl se 145kou na ktere sviti airbag a technik nerek nic.
8.47, 4. 12. 2013, odpovědětno jasny, ale nesmis natrefit na aktivisty jako ja. me zbylo po znamce od STK jen nejcistsi misto na SPZ.... jedina zavada svitici kontrolka airbagu, takze doporucuji jet na stk az po te co to zhasnes:)
14.34, 4. 12. 2013, odpovědětvšechno vyzkouším :) díky za rady
15.18, 5. 12. 2013, odpovědětzdravím tak jsem vše zapojil jak má ale stejně kontrolky svítí. svítila mi i kontrolka na abs ( které jsem teď měnil ) abs funguje jak má tak paráda ale kontrolka svítí stále vesele dál tak už mě jen napadlo že to fakt bude potřeba ta diagnostika. jestli totiž alfa 156 vyzobena roku 98 nemá palubní počítač tak si myslím že se ty závady ani po výměně nevypnou pokud se nemýlím . tak leda jet na diagnostiku a smazat chyby. jo a co se tyce toho airbagu tak je to možná stejná závada protože původně tam byl namontován sportovní volant bez airbagu a jestli si alfa pamatuje ty chyby dále i po zapojení tak to bude určitě ono. Prosím o odpověď zda to tak s těma chybama vážně tak je nebo se mýlím. děkuji za odpověď. příjemný zbytek víkendu :)
22.51, 7. 12. 2013, odpovědětjinak ten host36.nwt.cz jsem stále já zapoměl jsem to vyplnit :D díky moc za odpovědi
22.52, 7. 12. 2013, odpovědětsamozrejme, ze chyby su zapisane v pamati a treba ich zmazat cez kabel
22.59, 7. 12. 2013, odpovědětdíky to řeší situaci :) diky moc
23.31, 7. 12. 2013, odpovědět