Zdar chlapi. Měl jsem auto na opravu a po vyndání baterky a zapojení mi absolutně přestala fungovat regulace kam mají ofuky foukat. Po vymazaní chyb a reset jednotky před KKL kabel jde již přepínat mezi nohama a okolím, jen na okno pořád nic. Ze spodu jde videt jak oba servomotorky se hybou ale jako by nešli do správných poloh.... Nestalo se to již někomu?
9.13, 17. 12. 2013, odpovědětmne to fungovalo : Klíč zapalování otočit do polohy STOP Ovladač teploty nastavit na maximální teplotu Ovladač ventilátoru nasatvit na 0 Ovladač směru proudu vzduchu nastavit na maximum (úplně doprava) Klíč zapalování otočit do polohy MAR, nestartovat. Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Klíč zapalování otočit do polohy STOP
13.40, 17. 12. 2013, odpovědětTakže nepomohlo :-(
8.22, 18. 12. 2013, odpovědětTak jsem to dnes rozebral a zjistil jsem nasladujici. Kdyz motorek reulace ofuku pripojim misto regulace teploty tak krasne beha presne ve vyznacenych mezich na motorku. Jakmile oba motorky pripojim k regulaci smeru ofuku tak jdou do jakoby mimo vyznacene meze a hybou se jen asi o ctvrtinu toho co se hybou pri regulaci teploty. Takze bud ridici jednotka nebo jsou tam nekde snimace co by rikali ze motorek se hybe spatne ale rpitom by to jen spatne hlasili?
17.18, 22. 12. 2013, odpovědět