Dobrý den,potřeboval bych poradit. Mám AR 156 2.0JTS r.v. 2002 a netáhne mi v určitých otáčkách. Např. asi při 3800 ot. motor pěkně zatáhne ale jenom do 4500 ot. dál už to je mrtvé a má to výkon asi jako moje předchozí 40ti kw punto. V servise mi řekli, že váha funguje dobře ( podle naměřených hodnot ). A chyby taky žádné nehlásí. Mám k dispozici diagnostiku ELM327 přes fiatecuscan. Prý to může dělat ŘJ, jelikož přede mnou to měl starý pán, který to šetřil a ŘJ si uložila jeho styl jízdy. Četl jsem, že spotřeba u JTS bývá kolem 9ti l/100km, jenže já jsem se zatím nedostal přes 7,5 l/100km , když jezdím s nohou na podlaze ( točím jen max. do 4500ot ). Při normální jízdě mám kolem 6,5 l/100km . Mohl by mi pomoct reset ŘJ ? Tedy já už to zkoušel ( odpojit baterku atd. ) jenže to vůbec nepomohlo. A ještě když se třeba blížím ke křižovatce, vyřadím a pustím nohu z plynu tak otáčky se první zastaví na 1500ot a pak spadnou rychle na 400-500ot a ihned zase skočí na 800ot a tam se na volnoběh drží. Můžete mi prosím někdo dát nějakou dobrou radu čím by to mohlo být? Děkuji
18.10, 19. 12. 2013, odpovědětstary pan :) ten vyraz sa dobre uchytil a tusim to aj niektore typy zeru, u mna to znamena vymlatena herka ked niekto napise po starem kokotovi. Mozno mal problemy s erekciou tak si kupil alfu a nakladal jej preto je to rozjebane. Vsak co si cakal od JTS ? su to rovnako skurvene motory ako TS, v 159 to rychle stiahli a ponukali len JTD aby sa im tie tazke svine 159 vobec predavali. teraz s mitom a giu zachranuju znacku pred krachom a nemci po tom idu jak muchy po hovnach. Sprosty talian nikdy nevedel urobit nic kvalitne.
11.25, 6. 1. 2014, odpovědět