zdravim alfakov!chcel by som sa vas spytat ci niekto nema skusenosti s vymenou motorceku na kliatizacie ktory otaca klapku na teply alebo studeny vzduch.lebo mne asi nefunguje stale mi ide iba teply vzduch.alebo este kde by mohla byt chyba keby bol nahodou motorcek dobry?dakujem za kazdu radu!
12.17, 1. 7. 2007, odpovědětcau skor ako si ho pojdes kupit si pomeraj elektriku od vypinacov.a zmeraj to aj pri motorceku na koncovke.
15.19, 1. 7. 2007, odpovědětelektrika od vypinacov mi ide to som meral ale pri motorceku som to nemeral lebo neviem kde sa presne nachadza a ako by som sa k nemu dostal.
15.51, 1. 7. 2007, odpověděta myslis motorcek ktory reguluje vzduch z vonku alebo z vnutra auta?to je vypinac stredny a zapina sa tou sipkou?
16.14, 1. 7. 2007, odpovědětpozeral som ze si sa prihlasil na alfu a ze si s trnavy.moja priatelka byva v hlohovci tak by sme sa mohli niekedy stretnut a pokecat o tych nasich alfach.ale az neskor lebo sme momentalne v taliansku.potom by som ti napisal.
16.23, 1. 7. 2007, odpovědětnie ja myslim ten vypinac na lavo kde si nastavujem teplotu.lebo ked si nastavim neviem kolko stupnov tak stale mi fuka taky isty teply vzduch a vtychto horucavach niekedy az vrely.jasne ze niekedy ked budes moct sa mozme stretnut a pokecat o tych nasich autickach.
18.42, 1. 7. 2007, odpovědětkdyž si lehneš pod spolujezdce tak na střrdovém panelu uprostřed jsou dva motorky jeden na klapku vzduch teplý studený, jeden na přepínaní polohy foukání vzduch výměna je tak na 1 hodinku pokud jsi trošku šikula.
21.34, 1. 7. 2007, odpovědětSkrobik dakujem dnes to pojdem hned aj vyskusat,len dufam ze tam je dobry pristup a dostanem sa k tomu motorceku aj bez toho aby som musel vymontovat cely stredovy panel.
8.33, 2. 7. 2007, odpovědět