Má niekto skúsenosti s výmenou pružiny vo vnútri variátora u motora 2.0 TS?
10.17, 2. 7. 2007, odpovědětJá jsem měnil ve variátoru svépomocí pouze, veškerý uložení, pružinu jsem měl OK, tak ti neporadím. do pružiny bych se sám nepouštěl neznám její charakteristiku :-( mě se vždy zadřel v pouzdrech, po výmění chodil...
11.56, 2. 7. 2007, odpovědětCau, ja som teraz menil variator kit na 1.8 TS. Zatial ide, mam ho kratko, aby som ti povedal kolko vydrzi :(
12.36, 2. 7. 2007, odpovědětA na 2,4jtd prosim vas vite jek se meni jen ta pruzina? A je to pricina toho,ze z meho jtd mam po nastartovani traktor?
12.11, 15. 7. 2007, odpovědět2.4 nemá variátor. Velmi pravděpodobně Ti drnčí kladky a napínák plochého (klínového řemene). Další velmi pravděpodobný zdroj toho hluku je vytahaný řetěz olejového čerpadla. Méně pravděpodobná je ventilová vůle.
13.03, 15. 7. 2007, odpovědětAha tak vidis,sem zas o neco chytrejsi,diky.... A dela to hlavne za studena,jestli by se tim poznatkem dala urcit konkretnejc zavada. Jinak motor byl komplet delanej pred 20t km a myslim ze predchozi majitel rikal,ze kladky menili (mam vsechny faktury takze bych to snad v tom dohledal) Takze asi ten retez ol.cerp. by byl z toho cos jmenoval nejpravdepodobnejsi,ze? Prave macham vahu v lihu,tak me drz palce at to holka rozchodi.... Vubec to v nizkych netahlo,tak sem ji vcera odpojil a hle,hned to bylo lepsi. Ted sem ji vykuchal a dopravam ji koupel. To cidlo bylo celkem zasrany z ty stany od vzduchace,ale nevim jestli to samo pusti kdyz se na to nema smatat. Je to ponoreny skoro pul hodky a je to furt stejny,tak ji jeste hodku dopreju a uvidi se.
15.02, 15. 7. 2007, odpovědětJestli to drnčí zastudena, tak to olejové čerpadlo velmi pravděpodobně nebude. To je slyšet naopak hodně po zahřátí, když je olej zahřátý a řidší. Chtělo by to nejlépe mechanika, který dělá Alfy, aby si to poslechnul. S tou váhou nevím nevím, jestli se Ti jí podaří oživit. Kdyžtak originál Bosch za dobrou cenu umí místní člen Nora. S náhražkami z kelly apod. se za ty prachy nevyplatí experimentovat.
15.23, 15. 7. 2007, odpovědětJasne no,ale rikal sem si,nez shanet novou,ze za zkousku oziveni nic nedam. Za hod a pul budu vedet vic,do ty doby to musim dat dokupy a letim do prace... Prosim te,kdyz uz te tady mam,zeptam se te. Jak se da vycistit egr? Abych mel "jistotu" ze fachci jak ma. Cetl sem tady ze to taky ma celkem vliv na to jak to jede a tak bych na nej preventivne v dlouhy chvili mrknul. Anebo me povez jak se projevuje ze uz je v riti? diiiky dan
15.42, 15. 7. 2007, odpovědět