Postupně dělám komplet zástavbu hifi do 156 sedan. Můj dotaz zní. Jak vyndám komplet zadní sedačku ze 156 sedan?
20.59, 2. 7. 2007, odpovědětsedáky - dva imbusy vpredu dole,vyberieš sedáky a dole pod operadlami sú zas dva (tri?) imbusy a potom vysunieš operadlá smerom hore( treba odmontovať tapacír zadných stlpikov)
22.03, 2. 7. 2007, odpovědětjaj, sorry ja som vtedy vyberal celé zadné plato:-))
17.34, 3. 7. 2007, odpovědětDíky za radu. Tak o dovolené za dva týdny jdu na to. Tedy pokud budu mít do té doby všechnu kabeláž a ty serepetičky kolem.
20.35, 3. 7. 2007, odpovědětmohol by si to nafotiť, nech s toho niečo máme aj my ostatní:-)
20.45, 3. 7. 2007, odpovědětNevím co myslíš, jestli jen tu sedačku nebo celou muziku? Postupně na tom pracuji a dokumentuji. Zatím je to ve fázi, kdy mám vytlumený kufr, čekám až mi dorazí (lepší) tlumení na svislé plochy a dál je připraveno něco málo komponentů k zástavbě, jako třeba výplně technologických otvorů vnitřního plechu dveří v pozinku (k uzavření ozvučnice), redukce pod repra z MDF na míru a čekám až mi přijde kabeláž. To bude srandy kopec z té elektriky. No pak osadit vše komplet do Alpinu (už je většina doma) a poslední nejdůležitější věc na kterou si moc netroufám, je kufr na míru. Se všemi zesilovači, kapacitorem, woofry, distribuční blokem, větráky,..... Zkrátka to je ještě běh na dlouhou trať.
20.37, 4. 7. 2007, odpovědět