Ahoj lidi, asi před týdnem jsem jezdil po městě a při nastartování začalo něco okolo motoru hučet, ale dělá to jen na volnoběh bez ohledu, jestli je zařazeno nebo ne. Díval se mně na to jen zběžně kamarád a říkal, že to je asi jakási rozvodová klatka v rozvodech nebo co ... Tak bych se chtěl zeptat, nenašel by se někdo z Brna šikovný, kdo by mně s tím pomohl a dalšími věcmi, které potřebuji na autě udělat? Nezůstal bych nic dlužen, garáž mám. Předem děkuji :-)
18.32, 28. 12. 2013, odpovědětklatka :) napis tu co mas za voz a aky je v nom motor
0.18, 29. 12. 2013, odpovědětTak co lidičky,nenajde se tady nějaká šikovná dobrá duše?
20.09, 2. 1. 2014, odpovědětak je to rozvodova kladka tak by som sa na tom nevozil. vsak to daj na hever vytoc koleso zhod drazkovy remen remenicu, kryty rozvodov, pozri na nete nastavenie JTD rozvodov, nepotrebujes pripravky, rail cerpadlo je jedno ako je otocene, kluka ma dole vyrez kam ju nastavit a hore si to len oznac povol napinaciu kladku hod ju po nejakom vw co ide okolo, vodiacu, skus volu vodnej pumpy a vymen to. v servise sa opytaj ako sa nastavuje napinacia kladka oni ti to vysvetlia, mna to nikto neucil.
20.13, 3. 1. 2014, odpovědětpeterJTD: Děkuji za popis, ale nejsem automechanik. Kdybych měl nějaký foto nebo video návod, tak možná bych to dal, ale takto těžko.
13.29, 4. 1. 2014, odpovědětLidi, neměl by někdo náhradní díly rozvodů, klatek apod. z bouračky?
19.08, 8. 1. 2014, odpovědětto nebudes predsa riskovat. jedine nove.
19.57, 8. 1. 2014, odpovědětjaaj tak ked si lavy to je zbytocne, ale zvladnes najst lacny servis alebo niekto nech ti dohodi takych co to naozaj urobia spolahlivo.
21.56, 8. 1. 2014, odpovědětZdarec,umím sadu za 2000Kc!Kdyby neco napis!
8.35, 14. 1. 2014, odpovědětklatka podle vzoru klátit se
9.39, 14. 1. 2014, odpovědět