Zdrvim Prosim o pomoc menil jsem celou zadni napravu tlumice ramena a vsechny silembloky. Byl jsem na trech geomet. Ale porad mi zadek skace do boku prosim o radu
15.01, 31. 12. 2013, odpovědětpredtym ti to nerobilo ? ake si montoval tlmice ? geometria by mala stacit tato : http://i2.photobucket.com/albums/y8/cjbgroup/CCF22022008_00000.jpg ale je to vseobecne znamy problem trafit, kedze ta odlahcena naprava sa kruti ako had. ake mas gumy ?
15.51, 31. 12. 2013, odpovědětGumy jsou novy continetal 205 55 16.pred vymenou to houpalo klasika kdyz jsou tlumice v haji ale do stran ani nahodou. Menil jsem tlumice i u prvni alfi 156 ale tohle se tam nedelo proto to nechapu kdyz vymenim vsea!!! A na trech geomet si stim neporadijou excentry jsou ok na papiru ta geo vypada v klidu ale porad hazi do stran. Tlumice maxgear ale skousel jsem i zanovni origo a vysledek stejny. Tak na co jsem asi zapomel vymenit diky za reakci.
10.21, 1. 1. 2014, odpověděta hadze to len do jednej strany alebo do oboch ? este skusit vymenit tlmice medzi sebou ( pravy aj lavy su rovnake ). napravnica nahodou nebola buchnuta ?
12.14, 1. 1. 2014, odpovědětto je Alfa, víš?
12.20, 1. 1. 2014, odpovědětSpecifikuj pojem "skace do boku"
12.41, 3. 1. 2014, odpověděthonzo o teba sa v cechach nezaujimali clenia tohoto fora ? Ci do blazninca ich nepustili ? tak sa tam vytesujes ? co fajcis kokot doktorom ze ta pustaju na internet ? K drbnutym s mojej strany prevazne lutost ale toto je kokot co ma vytoci lebo nema ani zakladnu skolu ukoncenu bez toho aby mater dala zajebat ucitelom aby skoncil aspon na stvorkach a presiel tych dlhych osem rokov.
20.20, 3. 1. 2014, odpovědětAT TI VRÁTÍ PRACHY A ZAPLATÍ OPRAVU(OPRAVÁŘI)
18.11, 4. 1. 2014, odpověděta ja som si to myslel, ale najprv si pisal, ze excentre su OK. tak som ich nespominal... inac je to konstrukcna chyba, tie hlinikove dorazy su neskutocne tenke, poddimenzovane. skodu by ti mali nahradit. otazneje , ci to vyhadas.
11.48, 5. 1. 2014, odpovědět